Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljska pomoć

MVPEI: Čestitamo Libijcima, spremni smo pomoći u obnovi

gadafi (1)
Reuters/PIXSELL
21.10.2011.
u 16:24

Kao članica NATO-a Republika Hrvatska ponosi se svojim udjelom u pomoći demokratskim snagama, piše u priopćenju.

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija u povodu smrti Moamara al-Gadafija izdalo je u petak optimistično priopćenje u kojemu se izražava nada da će kraj njegova režima za Libiju značiti i pobjedu demokratskih snaga predvođenih Nacionalnim prijelaznim vijećem.

Ministarstvo je također čestitalo libijskom narodu na "pobjedi nad represijom i despotizmom", a izražena je i spremnost na pomoć.

"Kao članica NATO-a Republika Hrvatska ponosi se svojim udjelom u pomoći demokratskim snagama u njihovoj pobjedi. Ujedno izražavamo svoju spremnost da temeljem vlastita povijesnog i političkog iskustva u prevladavanju postkonfliktnih tenzija i uspješne demokratske tranzicije pomognemo u obnovi zemlje i uspostavi demokratskih institucija u službi svim građanima Libije", piše u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 22

RE
@rea
17:08 21.10.2011.

16:34h vidimškoj je napisao/la: _______________________ U tome i jest poanta. Oni imaju novce a Hrv. ima iskustvo. Kako u rekonstrukciji / gradjevinarstvu, tako u deminiranju. Treba to iskustvo prodat\'.

RE
@rea
17:13 21.10.2011.

U rječniku diplomacije \"pomoći\" znači prodati ono što znaš radit\', tj. stručnost i iskustvo. Sad je vrijeme za hvatanje posla.

VI
vidimškoj
16:34 21.10.2011.

MVPEI: Čestitamo Libijcima, spremni smo pomoći u obnovi ++++++++ ne laprdajte bez veze lopuže jedne,gradite vi Hrvatsku a Libiju pustite na miru.Imaju oni para da kupe po Evrope.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije