Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

MVEP upozorava: 'Izbjegavajte putovanje u Italiju i stalno pratite vijesti'

Koronavirus u Italiji
Foto: YARA NARDI/REUTERS/PIXSELL
1/4
25.02.2020.
u 15:38

iz ministarsva preporučuju stalno praćenje razvoja širenje zaraze te pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Svjetske zdravstvene organizacije.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova izdalo je priopćenje u kojem se preporuča vioski oprez i detaljnjie informiranje prije eventualnog putovanja u Italiju.

"Posebno se preporučuje povećan oprez prilikom putovanja u regije Lombardija, Veneto, Emilia Romagna, Pijemont i Lazio. Budući da je u tim regijima  najveći broj zaraženih koronavirusom, hrvatskim državljanima svakako se preporučuje izbjegavanje putovanja u navedene regije", navodi se u priopćenju.

Također, iz ministarsva preporučuju stalno praćenje razvoja širenje zaraze te pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Svjetske zdravstvene organizacije. 

"Zbog povećanog interesa javnosti i medija, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo svakoga dana u 15 sati na svojim mrežnim stranicama objavljuju najnovija saznanja o koronavirusu:

Komentara 2

KO
Kokoiduhovi
19:06 25.02.2020.

Ma da, sve druge zemlje su sigurne, samo ne u Italiju? Kaj god, Pa granice su protočne i dapače, cure kao zagrebački cjevovodi; milijuni kubika u nepoznato. Što znači ne ići u Italiju? Već je stotine talijana otputovalo u Hrvatsku, Austriju, Švicarsku, Madžarsku......prije nego je prvi slučaj zaraze dokazan u Italiji. A da mi ostane u kućama i ne idemo na posao?

Avatar Kalladin
Kalladin
16:19 25.02.2020.

Evo zavapit ću 😫 Čuvajte nam Jožu Manolića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije