Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA
Povratak na članak

‘Muslimani su najveća prijetnja Švedskoj od Drugog svjetskog rata’

Vladajući socijaldemokrati u svom predizbornom manifestu jedino što su mogli obećati dodatni je tjedan slobodnih dana za roditelje.

Komentari 109

Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:06 04.09.2018.

Današnji prosječni Šveđanin ima strah od ulice, javnih bazena, knjižnica, podzemne željeznice, čak i bolnice u Švedskoj postaju opasne zone jer sukobi bandi u i oko geta često završavaju u bolnicama. Švedska policija konstantno širi nesigurne zone i te nabrojanene javne ustanove u mnogim gradovima su na listama zbog konstantnih incidenata. Etnički Šveđani su sve zabrinutiji zbog katastrofalne sigurnosti u Švedskoj. Jedna trećina Šveđanki se boji izlaziti van noću zbog straha od napada i silovanja. Muslimanski imigranti čine 5% švedske populacije, a u silovanjima danas sudjeluju sa 85%. Što Šveđanima vrijedi visok standard kada su sami sebe stjerali u ograđene i oružjem zaštićene zajednice. U mnogim švedskim gradovima organizirale su se grupe za samozaštitu, dok u drugima zapošljavaju privatne zaštitarske tvrtke kako bi zaštitili svoje susjedstvo. Dižu se ograđene zajednice gdje privatne zaštitarske tvrtke patroliraju na zidovima. Nema načina za resetiranje Švedske na stanje od “prije”. Migranti i njihovi potomci su budućnost Švedske, razmnožavaju se deset puta brže od autohtonih Šveđana, a sama švedska ljevica živi od glasova migranata i njihovih potomaka. Progresivci su učinili nepopravljivu štetu švedskom nacionalnom biću i povratka nema. Švedska je za sve liberale i ljevičare trebala biti uspješni projekt multikulti društva, a izgradilu su svjetsku prijestolnicu silovanja. Švedska je dokaz da je liberalizam fatalna bolest s civilizacijsko-suicidalnim ishodom.

VL
TE
TEUTA
14:02 04.09.2018.

Ne samo Svedskoj !

VL
Avatar niwrad
niwrad
14:17 04.09.2018.

Kad masa stranaca bez identiteta uđe na teritorij druge države, oni koji upravljaju sustavom državne prisile, a.k.a. političari, imaju samo jedan zadatak. Usmjeriti silu prema njima i zaustaviti ih, pošto ti stranci nemaju nikakvu imovinu, rodbinu, prijatelje na tom teritoriju te ne mogu zadovoljiti egzistencijalne potrebe poput krova nad glavom ili prehrane, zbog čega predstavljaju ogroman sigurnosni rizik za imovinu ili živote građana. No što političari čine? Oni silu usmjeravaju prema imovini građana i to tako da strancima besplatno dijele javne robne zalihe, gotovi novac građana, smještaj na teret građana i druge resurse tih građana. Drugim riječima, umjesto da štite vlastite građane i njihovu imovinu od ugroze tih stranaca, političari usmjeravaju silu prema imovini građana i stavljaju je na besplatno uživanje strancima. Takvo ponašanje političara ekvivalentno je ponašanju zaštitara kojeg bi vi angažirali da vam štiti kuću, a on bi stvari iz kuće besplatno dijelio nepoznatim ljudima s ulice, i još ih pustio da šetaju po vašem dvorištu i tako ugrožavaju članove vaše obitelji. Kad će građani konačno početi današnje političke elite pospremati iza rešetaka?

VL
Avatar drenter977
drenter977
14:08 04.09.2018.

I vrijeme je da izdajnici koji su dovukli te divljake u svoju zemlju budu kaznjeni gubitkom vlasti

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
14:53 04.09.2018.

Zaista nemam ništa protiv muslimana koji kao i sve druge religije žive i ispovjedaju svoju vjeru. Ali ovo barbarstvo čega smo smo svi svjedoci najmanje zadnje desetljeće, nije nikakva vjera nego mračna, vražija sekta čijim je pobornicima na najgori mogući mogući način mozak ispran i uništen. To više nije vjera nego opsjednutost najgore vrste. Dobar dio takvih naselio je se po zapadnoj Europi, a kao što čitamo procentualno najviše u Švedskoj. Idete putem propasti, želim vam da se izvučete ali neće vam biti nimalo lako. "Duhova kojih prizva ne mogu se sad riješiti"... rekao bih Goete.

VL
ST
Stipan
14:29 04.09.2018.

Nisu oni prijetnja samo Švedskoj već cijelom svijetu.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:51 04.09.2018.

Nemoj da vas cuje Izmetbegovic, inace ce vas napasti sve hrvatske medije sa kojima muslimani naravno nemaju nikakve veze.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
15:03 04.09.2018.

"socijaldemokrati" unište sve čega se dotaknu, uvijek bilo i uvijek biće (dok ih ne istrjebimo)

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
14:25 04.09.2018.

Meni stvarno nije jasno zašto svi ti muslimani hrle u Europu, kad ih ovdje više nitko ne miriše, a ne žele u muslimanske zemlje koje su i bogatije od europskih.

VL
NO
nonstop
14:44 04.09.2018.

Trump napisao na svojoj FB stranici : Predati vlast demokratima ne bi bilo pogubno samo za Ameriku, nego i za citav svijet. :)

VL
KO
koraknaprijed
14:51 04.09.2018.

Cinjenica je da nisu svi muslimani teroristi, isto tako cinjenica je da su svi teroristi muslimani.

VL
HT
Hvala ti Bože jer nisamHDZovac
14:43 04.09.2018.

Socijalisti nemaju što ponuditi osim problema. I toliko su ideološki fanatični da su nesposobni reformirati se.

VL
KR
Krotila
13:38 04.09.2018.

pUkni pUško

VL
Avatar Mirko224
Mirko224
15:28 04.09.2018.

Dobro jutro Šveđanke i Šveđani.

VL
KC
Kcro
14:19 04.09.2018.

A dobro jutro!

VL
QO
qoxo
14:22 04.09.2018.

Hrvatska granična policija za sada dobro radi svoj posao, neka samo tako nastavi, osim ako ne može bolje!

VL
TH
thu
14:38 04.09.2018.

Nemoj reć, daj nešto šta neznamo...

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
16:26 04.09.2018.

Kako siješ tako žanješ... ili u ovom slučaju bereš što si posadio.

VL
PR
prajdali100
16:17 04.09.2018.

Naslov članka je rekao sve.

VL
PP
pp
16:56 04.09.2018.

Muslimani su najveća prijetnja europskoj civilizaciji od Opsade Beča i Jana Sobjeskog. Dokle ćete se vi tobože fini liberali praviti da to nije tako? Jeste li vi bili u dijelovima Pariza, Bruxellesa, Berlina, Londona, Švedske gdje su oni došli? To više nije Europa. Jel vama jasno da ćete vi bijeli liberali i ljevičari prvi nadrapat? Jel vama jasno da vas islamisti smatraju za korisne budale koje im samo otvaraju vrata Troje? To je militantna, radikalna, agresivna peta kolona koja će se dići kad ih bude dovoljno. A onda će krv teći u potocima. Sve jer su lijevo liberalne budale to dozvolile. Uništit ćete i liberalizam, i građanski društvo i ljudska prava i baciti nas u Srednji vijek i borbu za opstanak na život i smrt.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.