Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARINO SELO

Muškarcu (58) kod Kutine netko zračnim oružjem ustrijelio psa, policija traži krivca

Pseća igra u prirodi
Nel Pavletic/PIXSELL
08.02.2023.
u 08:51

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja

PU požeško-slavonska izvijestila je o nehumanom kaznenom djelu počinjenom nad psom prošlog petka kod Kutine. Naime, policiji je u utorak stigla dojava kako je zasad nepoznati počinitelj zračnim oružjem ustrijelio psa.

''Policijskim službenicima je prijavio 58-godišnjak da mu je dana 3. veljače 2023. iza 12 sati na ulici u mjestu Marino Selo, nepoznati počinitelj (ili više njih) uporabom zračnog oružja ustrijelio psa'', izvijestila je policija.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela  „Ubijanje ili mučenje životinja“.

Podsjetimo, udruga za zaštitu životinja SPAS iz  Varaždina objavila je na Facebook profilu fotografije psa kojem je vlasnik izbušio rupu u nozi i kroz nju povukao karabiner lanca da bi ga tako vezao. Izašli su na teren na temelju dojave i pronašli psa kako luta poljem na području Hrašćice vukući za sobom lanac, o čemu više možete pročitati OVDJE.

>> VIDEO Pogledajte gdje su smješteni preživjeli nakon potresa u Malatyi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije