Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Osijeka

Stradao pod kotačima vozila: Kćer i zeta zatekao je stravičan prizor

Petrijevci: Pokušao zaustaviti svoj auto te pritom poginuo
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
1/5
24.03.2019.
u 14:12

Vatrogasci su pomoću pneumataskih jastuka za podizanje tereta oslobodili pristup unesrećenome, a djelatnici Hitne medicinske pomoći (HMP) utvrdili da je osoba smrtno stradala

Radnik Osijek – Koteksa F.H. (61) poginuo je na gradilištu autoceste Osijek – Beli Manastir, kod Petrijevaca, u nedjelju oko 6 sati, u gotovo nevjerojatnoj nesreći.

Završavala mu je taman noćna smjena i sjeo je u automobil. Zaustavio se vozilom nakratko pred ogradom gradilišta, kako bi ju otključao i izašao iz ograđenog dijela. No, kada je otključao vrata i krenuo natrag u automobil, ugledao je svoj Peugeot 308 kako se - sam kreće.

Kako pretpostavljaju njegove kolege u firmi, F.H. je potrčao da ga zaustavi, no nije uspio – došlo je do udara, a nesretni je radnik završio pod kotačima vlastitog vozila.

Petrijevci: Pokušao zaustaviti svoj auto te pritom poginuo
1/7

Bio je u tom trenutku sam na gradilištu. Kako se nije pojavljivao doma, zabrinuta kćer i zet, kažu njegove kolege, zaputili su se na gradilište i zatekli stravičan prizor. Pozvali su odmah pomoć. Stiglo je ubrzo osam vatrogasaca, koji su podigli Peugeot, no nije mu bilo spasa. Kada su ga izvukli, liječnici Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt.

Na Peugeotu, govore upućeni, nije bilo niti ogrebotine. Je li vozilu otkazala ručna kočnica, ili nije bila podignuta, utvrdit će očevid. Kako nesluženo doznajemo, automobil se nije kretao u smjeru radnika, nego prema ledini.

Video: Stižu veće kazne u prometu

Komentara 2

DU
Deleted user
21:03 24.03.2019.

Zlo nikada ne spava i čeka našu najmanju grešku da nam naudi.

MT
makan tahi
15:03 24.03.2019.

pežo i pežo drajver

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije