Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gađali ga boćama

Muškarac u Parizu u napadu nožem i šipkom ozlijedio sedam osoba

policija pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
10.09.2018.
u 07:11

Napadač je uhićen, a kako BBC doznaje od policijskog izvora, navodno se radi o muškarcu afganistanskog podrijetla.

Sedam osoba je ozlijeđeno, od čega četiri teže, u nedjelju navečer u napadu muškarca naoružanog nožem i željeznom šipkom u francuskom glavnom gradu Parizu, priopćila je tamošnja policija.

Napadač je uhićen, a kako BBC doznaje od policijskog izvora, navodno se radi o muškarcu afganistanskog podrijetla. Izvor navodi da u ovoj fazi trenutno nema naznaka koje bi ukazivale da je riječ o terorističkom činu.

AFP piše kako su među ozlijeđenima i dva britanska turista.

Napad se dogodio u nedjelju oko 23 sata u sjeveroistočnom dijelu glavnog francuskog grada, a napadač je prvotno nožem ubo dva muškarca i jednu ženu.

Ljudi koji su boćali u blizini pokušali su zaustaviti napadača gađajući ga sportskim rekvizitima.

Napadač je uspio pobjeći, a nakon toga je u jednoj od sporednih ulica napao dva britanska turista.

Jedan od očevidaca izjavio je za AFP da je napadača progonilo oko 20 ljudi, a kako ga je četiri ili pet boća pogodilo u glavu, što ga međutim nije onesposobilo.

Pogledajte video - Je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
08:24 10.09.2018.

Jucer u Njemackoj ubijen jedan 22 god. Nijemac. Nakon svadje sa 2 trazitelja azila iz Afgana na ulici kako je izvjesteni. To VL nije prenio a velika je vijest u Njemackoj.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
08:25 10.09.2018.

nema dokaza sa se radi o terorističkom činu".... ma kako da ne?! Šta je onda bilo - jutarnja joga na afganistanski način ? Pa tko je ovdje lud?

KC
Kcro
08:19 10.09.2018.

Takve vijesti ne bi trebali objavljivati jer uznemiruju muslimanski svijet a i obeshrabruju dolazak novih imigranata. Nece islamizaciju zavrsit jos 20 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije