Naslovnica Vijesti Crna kronika

Što se sve događalo tijekom napada kiselinom u ribarnici:'Vidjet ćeš svoga boga'

Dok je majka prodavačice na koju je 80-godišnjakinja nasrnula pružala pomoć svojoj kćeri, napadačica je pokušala pobjeći.
06. rujna 2018. u 19:17 24 komentara 10218 prikaza
Napad folnom kiselinom
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Kupila je ribu koju joj je moja kći prodala, a da ništa nije rekla, nije imala nikakvih pitanja ni prohtjeva, uredno je platila, zahvalila i izašla iz ribarnice.

Napad solnom kiselinom Napad solnom kiselinom 'Napala je moju kćer, kažu da je psihički bolesna. Što će sutra? Doći s bombom?'

‘Nisam uzela terapiju’

Nekoliko minuta poslije umarširala je natrag držeći u jednoj ruci tu istu vrećicu s ribama, a u drugoj nešto što je zatim bijesno pokušala baciti na moju kćer – u jednom dahu je, još uvijek u šoku zbog napada koji se u pulskoj ribarnici dogodio u četvrtak oko 10.30 sati, prepričavala Ermina Zemunović, prodavačica koja već desetljeće i pol prodaje ribu na štandu koji se nalazi u sklopu te ribarnice. Osamdesetogodišnjakinja koja je umarširala natrag zbog poprilično je bizarnog razloga na kćer Ermine Zemunović bacila vrećicu u kojoj se nalazila solna kiselina, a u naguravanju koje je uslijedilo lakše su ozlijeđene četiri osobe – 80-godišnjakinja, Ermina Zemunović, njezina kći Ena i još jedna prodavačica.

Baka potjerala kriminalce u Južnoj Africi E neće moći Baku napali razbojnici i pokušali joj ukrasti auto, njezin odgovor bio je brutalan

– Čim se vratila, počela je vikati na moju kćer, vrijeđati je i histerično ponavljati da joj je prodala staru ribu i da će sad vidjeti svoga boga. Ena nije stigla ništa ni reći prije nego što je na nju bacila vrećicu s kiselinom, ali ona se sva sreća uspjela izmaknuti i odbaciti vrećicu natrag prema njoj, nakon čega je ta žena počela bježati. Jedan od kolega potrčao je za njom i uhvatio je, a ona mu se derala u lice da je pod hitno pusti jer nije popila terapiju. Dok je ona pokušavala pobjeći, ja sam utrčala u štand i počela pomagati kćeri ispirući s nje tu kiselinu, tad nisam ni znala što je to uopće, ruke su mi bile potpuno crvene – kaže Ermina Zemunović i tvrdi da je riba koju je prodala njezina kći bila svježa, što je potvrdila pokazujući deklaraciju koja se na njoj nalazi.

riba Nevjerojatno Zatvorili ribarnicu zbog 'trika' kojim su se trgovci koristili kako bi riba izgledala svježije

Privela je policija

Da napad nije bio nimalo bezazlen, svjedoči i to da se dio ribarnice u kojem se sve dogodilo pario 20 minuta te mu je bilo nemoguće prići. Policija je 80-godišnjakinju na kraju privela i prijavila zbog nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Pogledajte video: Napad solnom kiselinom

[video: 26582 / ]
Autombil, gorivo
Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Ime oštećenice može,ime napadačice ne?Možda to i jest po propisu ili nekom zakonu,ali nije u redu....

 • Avatar Prvi razred
  Prvi razred:

  Gospodine Ostojić, spasite jadnu staricu koja je kršila zakon! Ovo je policijska brutalnost!

 • PozdravizIstre:

  'bate, nemoš ni u ribarnicu bez straha ići...