Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđene četiri osobe

Što se sve događalo tijekom napada kiselinom u ribarnici:'Vidjet ćeš svoga boga'

Napad folnom kiselinom
Dusko Marusic/PIXSELL
06.09.2018.
u 19:17

Dok je majka prodavačice na koju je 80-godišnjakinja nasrnula pružala pomoć svojoj kćeri, napadačica je pokušala pobjeći.

Kupila je ribu koju joj je moja kći prodala, a da ništa nije rekla, nije imala nikakvih pitanja ni prohtjeva, uredno je platila, zahvalila i izašla iz ribarnice.

‘Nisam uzela terapiju’

Nekoliko minuta poslije umarširala je natrag držeći u jednoj ruci tu istu vrećicu s ribama, a u drugoj nešto što je zatim bijesno pokušala baciti na moju kćer – u jednom dahu je, još uvijek u šoku zbog napada koji se u pulskoj ribarnici dogodio u četvrtak oko 10.30 sati, prepričavala Ermina Zemunović, prodavačica koja već desetljeće i pol prodaje ribu na štandu koji se nalazi u sklopu te ribarnice. Osamdesetogodišnjakinja koja je umarširala natrag zbog poprilično je bizarnog razloga na kćer Ermine Zemunović bacila vrećicu u kojoj se nalazila solna kiselina, a u naguravanju koje je uslijedilo lakše su ozlijeđene četiri osobe – 80-godišnjakinja, Ermina Zemunović, njezina kći Ena i još jedna prodavačica.

– Čim se vratila, počela je vikati na moju kćer, vrijeđati je i histerično ponavljati da joj je prodala staru ribu i da će sad vidjeti svoga boga. Ena nije stigla ništa ni reći prije nego što je na nju bacila vrećicu s kiselinom, ali ona se sva sreća uspjela izmaknuti i odbaciti vrećicu natrag prema njoj, nakon čega je ta žena počela bježati. Jedan od kolega potrčao je za njom i uhvatio je, a ona mu se derala u lice da je pod hitno pusti jer nije popila terapiju. Dok je ona pokušavala pobjeći, ja sam utrčala u štand i počela pomagati kćeri ispirući s nje tu kiselinu, tad nisam ni znala što je to uopće, ruke su mi bile potpuno crvene – kaže Ermina Zemunović i tvrdi da je riba koju je prodala njezina kći bila svježa, što je potvrdila pokazujući deklaraciju koja se na njoj nalazi.

Privela je policija

Da napad nije bio nimalo bezazlen, svjedoči i to da se dio ribarnice u kojem se sve dogodilo pario 20 minuta te mu je bilo nemoguće prići. Policija je 80-godišnjakinju na kraju privela i prijavila zbog nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Pogledajte video: Napad solnom kiselinom

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar rubinet
rubinet
19:21 06.09.2018.

Ime oštećenice može,ime napadačice ne?Možda to i jest po propisu ili nekom zakonu,ali nije u redu....

DU
Deleted user
21:22 06.09.2018.

Gospodine Ostojić, spasite jadnu staricu koja je kršila zakon! Ovo je policijska brutalnost!

PO
PozdravizIstre
22:01 06.09.2018.

'bate, nemoš ni u ribarnicu bez straha ići...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije