Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija priskočila u pomoć

Muškarac s ubodnom ranom od noža prebačen u Split s odsječenog Hvara

Jako jugo i veliki valovi potopili su vodičku rivu i stvarali probleme u prometu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.12.2019.
u 13:15

Prema dosad prikupljenim informacijama, do ozljede je navodno došlo jutros u obiteljskoj kući. Policiji je rečeno da je 35-godišnjak nešto rezao i da je pao na nož, kažu u policiji

U nedjelju ujutro oko 9,45 sati iz Hitne u Jelsi zatražen je žurni prijevoz pacijenta (35) iz Jelse. Hvar je podsjetimo zbog nevremena odsječen od kopna, a medicinski helikopter zbog olujnih udara vjetra nije mogao poletjeti. Nakon dojave policija je u Jelsu uputila službeno plovilo 'Josip Jović' s posadom.

Pacijent je oko 11,20 sati primljen na policijski brod te je prevezen u Split.

Kako je za Dalmacija Danas kazala glasnogovornica splitske policije, Ana Čepić, policijska postaja Hvar dobila je informaciju da je liječnička pomoć pružena pacijentu. Zasad se ne sumnja na kazneno djelo

– Prema dosad prikupljenim informacijama, do ozljede je navodno došlo jutros u obiteljskoj kući. Policiji je rečeno da je 35-godišnjak nešto rezao i da je pao na nož. Policija do ovog trenutka nije utvrdila elemente kaznenog djela, ali policijska postupanja su u tijeku. Prema prvim informacijama, na mjestu događaja ništa ne upućuje na postojanje kaznenog djela, ali policija će svoj dio posla obaviti do kraja – kazala je Čepić.

Video: Jako jugo potopilo vodičku rivu

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:48 22.12.2019.

Poskliznuo se i pao na nož - nekoliko puta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije