Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA NESREĆA U MOSTARU

Muškarac poginuo u obrušavanju zida objekta uništenog u ratu, vjeruje se da je tražio sirovine

bosanska policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.01.2022.
u 16:24

Do nesreće je došlo iza 13,00 sati na lokalitetu u središtu grada dok se muškarac nalazio iza ograđenog dijela koji upozorava na opasnost od urušavanja.

Nepoznati muškarac preminuo je u nedjelju u središtu Mostara u obrušavanju zida u objektu koji je uništen za vrijeme posljednjeg rata. 

Do nesreće je došlo iza 13,00 sati na lokalitetu u središtu grada dok se muškarac nalazio iza ograđenog dijela koji upozorava na opasnost od urušavanja.

Ubrzo nakon nesreće na lice mjesta stigli su spasioci. Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar izvukli su tijelo unesrećenog muškarca, a liječnička ekipa konstatirala je smrt.

Policija provodi očevid na mjestu nesreće. Lokalni mediji navode kako je muškarac, čiji identitet još uvijek nije utvrđen, tragao za sekundarnim sirovinama.  

U središtu Mostara nalazi se desetak ruševnih objekata na nekadašnjoj prvoj ratnoj crti između Hrvata i Bošnjaka koji sada predstavljaju opasnost za prolaznike. 

VIDEO: Dodik usporedio BiH s "ustaškom državom" na proslavi dana RS, Brnabić ga podržala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije