Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OZLIJEĐENO I DIJETE

Tragedija potresla bjelovarski kraj: Đurđa P., koju je ubio pijani vozač, bila je 'duša Opće bolnice'

Damir Spehar/PIXSELL
07.01.2022.
u 07:43

– Ovo je strašna tragedija. Još uvijek ne vjerujem da se to sve zaista dogodilo i da je više nema među nama – ispričao je jedan od zaposlenika Opće bolnice Bjelovar

Pijani vozač koji je jučer izazvao prometnu nesreću kod Bjelovara u kojoj je poginula 63-godišnja Đurđa Posavec, zavio je Bjelovar u crno. Za stradalu medicinsku sestru kolege i kolegice imaju samo riječi hvale i opisuju je kao dušu bjelovarske Opće bolnice.

– Premda smo godinama zajedno radili u Općoj bolnici Bjelovar, nikad se zapravo i nismo previše napričali. U prolazu bismo se uvijek uljudno pozdravili, a Đurđa se uvijek nasmiješila. Njen osmijeh nam je svima došao kao lijek. Toliko drag i iskren. Znao sam s njom razmijeniti nekoliko riječi. Ta je žena uvijek bila izuzetno prijazna i pristupačna. Ovo je strašna tragedija. Još uvijek ne vjerujem da se to sve zaista dogodilo i da je više nema među nama – ispričao je jedan od zaposlenika Opće bolnice Bjelovar, vidno potresen viješću o smrti svoje kolegice, za Bjelovar.live.

Posavec je godinama radila na Odjelu neurologije bjelovarske bolnice, a uskoro je trebala u mirovinu. No život joj je prekinuo pijani vozač koji je prebrzo vozeći izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotni trak i sudario se s automobilom u kojem se nalazila Posavec i petogodišnje dijete

Nažalost, 63-godišnjakinja je od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno stradala, dok je petogodišnje dijete teško ozlijeđeno te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Bjelovar, a potom žurno u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu.

Podsjetimo, vozač (31) je u prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede te je uhićen i priveden u prostorije policije gdje je alkotestiranjem utvrđeno da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2.72 promila.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Zbog prekršaja i kaznenih bodova, lani je poništeno čak 66 vozačkih dozvola u Dubrovniku

Ključne riječi

Komentara 1

MA
manaslu
10:57 07.01.2022.

Ovakve samo i jedino u rudnik vezat uz kuglu i kopaj na nekih 30godina....pa ti pij i vozi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije