Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na pruzi

Muškarac poginuo u naletu vlaka kod Nove Gradiške

pruga
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
28.02.2019.
u 09:34

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila oko 23,55 sati, kada je nedaleko pružnog prijelaza Prvča kod Nove Gradiške na muškarca naletio putnički vlak koji prometuje na relaciji Vinkovci-Novska

U naletu putničkog vlaka nedaleko pružnog prijelaza Prvča kod Nove Gradiške, noćas je smrtno stradao 48-godišnji muškarac, izvijestila je u četvrtak ujutro Policijska uprava brodsko-posavska.

Dodaju o nesreći policija je zaprimila oko 1,05 sati.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila oko 23,55 sati, kada je nedaleko pružnog prijelaza Prvča kod Nove Gradiške na muškarca naletio putnički vlak koji prometuje na relaciji Vinkovci-Novska, pri čemu je muškarac smrtno stradao. Identifikacijom je potvrđeno da je riječ o 48-godišnjaku.

Policijski službenici o događaju će dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, priopćila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije