Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA REDDITU

Muškarac papreno platio 'veliku' pizzu na Braču: 'Gazda je zapravo nevina žrtva'

Reddit
01.08.2022.
u 08:33

Pljačkam turiste kada dođe lito. 80 kuna naplatim mini margarito", šaljivo je napisao jedan od korisnika, dok su drugi pak istaknuli kako je ovo sve samo ponuda i potražnja.

Veliku pozornost korisnika na Redditu izazvala je fotografija pizze kupljene na Braču kraj koje je kratko napisano ''Zlatni Rat large pizza''. Međutim, problem je u tome što je pizza veličine ruke muškarca koju ju je kupio, a platio ju je 80 kn.

Nije bilo potrebno dugo da krene rasprava, ali i šale na račun pizze i žestoke kritike upućene hrvatskom turizmu.   

"Pljačkam turiste kada dođe lito. 80 kuna naplatim mini margarito", šaljivo je napisao jedan od korisnika, dok su drugi pak istaknuli kako je ovo sve samo ponuda i potražnja.

"Kužim da je slobodno tržište, al' je l' ljudima stvarno nije neugodno? Je l' nitko u selu ne zna vlasnika?" zapitao se drugi.

"Gazda je zapravo nevina žrtva, godinama mu žena govori da je "large" pa se malo zaje*** s gabaritima i u ostalim sferama života", šaljivo je ustvrdio jedan od korisnika Reddita.

I dok se prolomila rasprava oko toga je li možda problem u tome što muškarac s fotografije ima jednostavno velike ruke zbog čega je i pizza mala, neki su ipak ozbiljnije pristupili problemu.

"Turizam je lipa stvar, samo triba znat. Ovako lipotu ko Dalmacija i otoci nema nitko. Samo triba to znat očuvat. More puno šporkice, plaže nikad šporkije. Za male pare se mogu stavit još par kanti za smeće i zaposlit par ljudi da čiste te plaže. U nas redari. ili kako ih već zovu. vozu bicikle okolo i piju kavu. Ni jedan ne bi pogleda je l' sta razbijeno, ne radi itd. I opušci od cigareta u moru i po plažama. Ako nama nije stalo do našeg, neće ni turistu", ustvrdio je jedan od komentatora.

VIDEO: Otac dječaka kojeg je Šemper udario autom: Slomljene su mu noge i ruka, djeca su vrištala

Ključne riječi

Komentara 13

KI
kiseli
10:05 01.08.2022.

Vrh ponude naše mediteranske kuhinje. Pizza,ćevapi,smrznuta riba i lignje po paprenim cijenama. Sve domaće i autohtono, rađeno prema recepturi naših prabaka.

DU
Deleted user
11:22 01.08.2022.

Bol? Izgleda samo dobro gore sa vidikovca... šumarak devastiran ružnim ugostiteljskim objektima... šporko i nagužvano. Brač? Ima malih lijepih momenata ali generalno hvala ne bi više , bio, okusio, vidio, ne bi ponovio... ima bolje za bitno manje para i vremena.

IG
igorl
09:51 01.08.2022.

Prestanite ic na mjesta koja su razvikana medju stranim turistima. Nemas prek ljeta kaj radit u Dubrovniku, Splitu, Bol Brac, Hvar Hvar. Odes 20 km dalje u drugo selo i sve je manje vise normalno. Jos uvijek skuplje ali ne bezobrazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije