Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJETNA KAZNA

Muškarac osuđen zbog prijetnji policajcu: Rekao da će mu pucati u glavu i da zna gdje živi

Policija - ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/4
14.09.2019.
u 22:48

Policijski službenik prijavio je prijetnje svojim kolegama.

Muškarac iz Građaca osuđen je na uvjetnu kaznu od osam mjeseci zbog prijetnje policajcu. Policajac je nazvao 39-godišnjaka, predestavio se i rekao da treba vezano za prometnu nesreću u kojoj je ovaj sudjelovao dogovoriti obavijesni razgovor, piše KAportal. 

Muškarac ga je počeo vrijeđati i prijetiti mu. U razgovoru rekao je policajcu da će ga ubiti, da će uzeti pištolj iz bunkera i pucati mu u glavu, a potom ga nazvao sa svojeg telefona i još dodao rekao da će ga pronaći jer zna gdje živi.

Policijski službenik prijavio je prijetnje svojim kolegama. 

Općinski sud u Gospiću odredio je 39-godišnjaku uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora, koja se neće primijeniti ukoliko u dvije godine ne ponovi kazneno djelo. Muškarac koji je dobio uvjetnu kaznu ranije je osuđivan. 

Komentara 8

BE
bezposlicar
09:17 15.09.2019.

Ako je ranije bio osudjivan onda je on prevazisao uvjetnu kaznu, sad je red na bezuvjetnu, pa uvecanu, pa nadogradjenu pa metak u glavu.

KR
kruti70
23:21 14.09.2019.

građaca????

ZS
zvonimir.super
23:21 14.09.2019.

Uvjetna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije