Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJI SRETNIK

Mislio da je prijevara: U mailu je pisalo da je dobio na lutriji, jedan poziv otkrio je sve

lutrija
Pixabay
16.11.2023.
u 15:28

Sretni dobitnik nazvao je lutriju u Michiganu te shvatio da je nesvjesno uplatio listić te još uvijek ne može vjerovati da je ovaj dobitak stvarnost.

Muškarac iz američke savezne države Michigan na lutriji je osvojio jackpot od 416.322 dolara što je oko 380.000 eura, a da ni sam nije znao da je uopće igrao. Zaposlenicima lutrije kazao je da je dobio elektronsku poruku u kojoj je pisalo da je osvojio 416.322 dolara u igri BIG CA$H Second Chance jackpot, ali je mislio da je to prijevara jer nije shvatio da je uopće sudjelovao u igri.

Rekao je da često igra online igrice, ali da nije znao da je slučajno uplatio listić "za drugu priliku" prilikom igranja određenih igara. Sretni dobitnik redovito je sudjelovao u online natjecanju, ali nije znao da za svakih uloženih 50 centi automatski dobiva listić za mjesečno izvlačenje jackpota pod nazivom "Druga prilika", piše Fenix Magazin.

Sretni dobitnik nazvao je lutriju u Michiganu te shvatio da je nesvjesno uplatio listić te još uvijek ne može vjerovati da je ovaj dobitak stvarnost. Također, rekao je da će dobitak podijeliti s obitelji i povećati svoju ušteđevinu. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Dobrota na djelu: Vozačica tramvaja zaustavila svoje vozilo da pomogne slijepim supružnicima

 

Komentara 2

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:05 17.11.2023.

reklama za kladjenje na drugi nacin...smao dajte

Avatar Retro
Retro
23:47 16.11.2023.

U SADu igrač dobije možda 40% one velike brojke, a ostalo je federativni i državni porez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije