Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
130.000 EURA

Britanka (74) osvojila velik dobitak na lotu: Šokirala je obitelj kada je otkrila na što će potrošiti iznos

Dwarf Park in Trusetal
Foto: Martin Schutt/DPA
1/2
03.11.2023.
u 23:02

Joan malene kipove skuplja već više od 10 godina, a trenutno ima vojsku s više od 40 vrtnih patuljaka. Ovim novim dobitkom planira kolekciju samo povećati

Gotovo 130.000 eura na lutriji je osvojila 74-godišnja Britanka Joan Buckingham kao dijelom milijunskog dobitka koji je dočekao nju i njene susjede u Birminghamu. Unatoč velikoj sreći koju trenutno dijeli njena obitelj, zajedno sa susjedima s kojima je osvojila dobitak, nju niti najmanje novci ne diraju. Kako je ispričala za The Sun, ona svoj dobitak planira potrošiti na - vrtne patuljke!

Joan ove malene kipove skuplja već više od 10 godina, a trenutno ima vojsku s više od 40 vrtnih patuljaka. Ovim novim dobitkom planira kolekciju samo povećati. 

- Moj unuk mi je kupio najvećeg gnoma, on je visok čak 90 cm. Sva djeca imaju svoje lončiće i onda skupa slikamo patuljke - objasnila je. Iako je Joan njima oduševljena, ne dijele svi u njenoj obitelji isti entuzijazam. 

- Volim svoju mamu, ali me ponekad izluđuje. Svugdje gdje idemo mora spomenuti patuljke koje vidi. Imamo li dovoljno mjesta u autu? Možemo li kupiti dva? - šalila se njena kćer Sam Buckingham (51). Usprkos patuljcima, Joan ipak planira i putovanje sa svojom obitelji u SAD. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Satelitska snimka oluje Ciaran koja bijesni nad Europom

Komentara 1

IV
Ivo123
01:15 05.11.2023.

Vidi ti obitelji ni orati ni kopati ti bi novac, prave bitange nema sta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije