Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U JAPANU

Muškarac (82) bacio nepokretnu suprugu (79) u more jer se više nije htio brinuti o njoj?

Invalidska kolica
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.11.2022.
u 12:42

Dan nakon incidenta, lokalni ribari javili su policiji kako su pronašli tijelo osobe kako pluta te je pozvana hitna koja je ženu odvezla u bolnicu, gdje je ubrzo potvrđena njena smrt

Muškarac (82) iz Japana navodno je gurnuo svoju nepokretnu suprugu (79) u more jer mu je, kako je kazalo, ''dojadilo brinuti se o njoj''.

Kako prenosi lokalni medij Minichi, policija u gradu Oiso privela je osumnjičenog muškarca nakon što ih je najstariji sin nazvao i rekao kako je njegov otac gurnuo njegovu majku u more, prenosi VT

Dan nakon incidenta, lokalni ribari javili su policiji kako su pronašli tijelo osobe kako pluta te je pozvana hitna koja je ženu odvezla u bolnicu, gdje je ubrzo potvrđena njena smrt. 

Susjedi para koji je sam živio u stanu bili su šokirani viješću.

- Bio je jako prijateljski nastrojen, a uvijek je pomagao svojoj supruzi. Bio joj je posvećen, zbog čega ništa nije ukazivalo na to da bi je mogao ubiti. Valjda ga je to mučilo - ispričao je.

>> VIDEO Snažan potres magnitude 5.7 po Richteru pogodio Italiju, a probudio je i Hrvate: 'Osjetilo se ljuljanje zgrade'

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:45 09.11.2022.

sad gurnut i njega i problem riješen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije