Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U VISU

Muškarac (67) metalnom šipkom oštetio policijsko vozilo: Opirao se uhićenju, pronašli mu nož

Ilustracija
Matija Topolovec/Pixsell
05.02.2024.
u 11:08

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 67-godišnjak je kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku

Muškarac (67) u Visu narušavao je u petak, 2. veljače, javni red pa metalnom šipkom oštetio policijsko vozilo. Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je kako su policijski službenici nad 67-godišnjakom dovršili kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenih djela Prisila prema službenoj osobi i Oštećenje tuđe stari, kao i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

"Dana 2. veljače u jutarnjim satima policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi o narušavanju javnog reda i mira u Visu izašli na mjesto događaja, a po njihovom dolasku službenim vozilom 67-godišnjak je metalnom šipkom krenuo put vozila, te je udario i oštetio službeno policijsko vozilo", opisala je policija

Kako se dodaje, muškarac je nastavio pružati aktivan otpor pa su nad njim uporabljena sredstava prisile - tjelesna snaga i sredstva za vezivanje. Potom je priveden u službene prostorije policije.

"Prilikom pregleda kod njega je pronađen i oduzet jedan nož. Nadalje, obavljenim očevidom na službenom vozilu utvrđena su oštećenja lima i stakla. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 67-godišnjak je kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku, a također će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu", ustvrdila je PU splitsko-dalmatinska. 

GALERIJA Ruši se kultni hotel Marjan, evo što je ostalo od jednog od simbola Splita

Ilustracija
1/28

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije