Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Muškarac (63) preminuo nakon što su ga izbole ose

Ose
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.10.2017.
u 11:10

Iako je odmah prevezen najbližem liječniku, preminuo je zbog alergijske reakcije na otrov.

Muškarac star 63 godine iz Varaždinske županije preminuo je nakon što su ga izbole ose. Nesretan slučaj dogodio se jučer oko 19 sati u selu Rivalno. 

U  drvenoj  šupi  pokušao je uništiti gnijezdo osa na stropu, no uznemireni kukci izboli su ga po tijelu. Iako je odmah prevezen najbližem liječniku, a pomoć su mu pružili i liječnici Zavoda za hitnu medicinu, preminuo je zbog alergijske reakcije na otrov.

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
20:25 14.10.2017.

Iako sam često posjećivao djeda koji je imao pčele . Bio sam ka dijete x puta uboden katkada i 3-4 odjednom jednom prilikom sigurno 20 tu sam doživio reakciju užasni svrab po trbuhu u naticanje usnica . Preživio bez lijećnika.ka. Sad 60 godina kasnije nedavno me samo djelomično me upikla osa u bedro uspio je na vrijeme baciti od sebe . To je nateklo velika reakcija i to 20 cm veliki crveni flek 3 ili 4 dana vidljiv svrbi ko vrag ! U apoteci kažu druga vrsta otrova kod insekata . U njemačkoj je običaj pozvati specijaliziranu osobu da rješavati to stručno . Uz malo opreza i znanja da se riješiti ali ih ne ubijati jer su zaštićene i neće nikoga ako ih se ne dira ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije