Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Snažna alergijska reakcija: Policajac preminuo nakon uboda stršljena!

Policija
Foto: Davor PuklavecPIXSELL
1/3
07.09.2016.
u 00:15

Nesretni muškarac u trenutku nesreće bio je izvan službe te je pomagao prijatelju u polju.

Policajac (50) zadarske Policijske uprave preminuo je nakon što ga je u utorak oko 16 sati ubo stršljen u zaseoku Senj u Zemuniku Donjem.

Nesretni muškarac u trenutku nesreće nije bio u službi te je pomagao prijatelju u polju. Odmah nakon uboda dobio je snažnu alergijsku reakciju i potom vrlo brzo preminuo, javlja Radio Zadar.

Alergijska reakcija bila je toliko snažna da Hitna pomoć, koja je stigla na mjesto nesreće, nije mogla spasiti zadarskog policajca.  

>>Dvojicu reanimirali, jedan se bori za život: Stršljeni izboli 40 sudionika 'Savske regate'

Komentara 3

MX
Mister X
19:15 09.09.2016.

Sad sam se vratio iz bolnice sa Jordanovca plućne bolesti Zagreb 3 stršena su uletijela u sobu ( tri dana za redom po noći na svjetlo uspio sam ih svu trojicu srediti / partvišem / . Jedan me je štrajfaorajfao malo ubo u podkoljenicu uspio sam ga brzo skinuti i zgaziti... Inače sam unuk pčelara i imao više uboda pčela i vjerovao sam da nisam alergičan na taj ubod ali nikad se ne zna ! Narav no ni u bolnici nemaju odmah na tom odijelu sredstvo protiv toga ....

IB
istina_boli
06:24 07.09.2016.

Koja je to vrsta strsljena koja ubija samo pajkane? Dajte mi par komada da ih razmnozim, mozda se neki predomisle pa pocnu kokat i politicare i bankare, pa da ih pustim u sabor da se decki malo zabavljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije