Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi sastanak sa zaposlenicima

Musk nagovijestio otkaze ako preuzme Twitter: 'Tvrtka se mora oporaviti'

Illustration shows Elon Musk twitter account and Twitter logo
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
1/3
17.06.2022.
u 11:43

U videopozivu sa zaposlenicima Twittera, Musk je rekao da će otpuštanja na Twitteru ovisiti o financijskoj situaciji tvrtke

Multimilijarder Elon Musk je na sastanku sa zaposlenicima Twittera nagovijestio potencijalno smanjenje radnih mjesta ako njegova ponuda za preuzimanje te društvene mreže od 44 milijarde dolara bude uspješna.

U videopozivu sa zaposlenicima Twittera, Musk je rekao da će otpuštanja na Twitteru ovisiti o financijskoj situaciji tvrtke, prenosi BBC

- Tvrtka se mora oporaviti. Trenutno troškovi premašuju prihod - rekao je. Međutim, istaknuo je da svatko tko značajno doprinosi nema razloga za brigu. Dodao je i da preferira rad iz ureda.

Nije dao novosti o raspravama o preuzimanju, a zaposlenici Twittera otišli su na interni komunikacijski kanal kako bi izrazili svoje razočarenje zbog njegovih stavova o poslovanju i naknadama zaposlenicima.

Musk, koji je šef proizvođača električnih vozila Tesle i raketne tvrtke SpaceX, također je razgovarao o mogućnosti života izvan Zemlje, iako je rekao da nije vidio "stvarne dokaze za izvanzemaljce".

- Možemo li otputovati u druge zvjezdane sustave i vidjeti postoje li izvanzemaljske civilizacije? - upitao je dodajući da bi platforma mogla pomoći "civilizaciji i svijesti".

Ranije ovog mjeseca, Musk je zaprijetio da će odustati od ponude za preuzimanje i optužio Twitter za "ometanje" njegovih zahtjeva da sazna više o svojoj korisničkoj bazi. Naime, rekao je može odustati od posla ako mu se ne daju podaci o lažnim računima.

VIDEO Objavljena lista zemalja čije će kompanije najviše pogoditi rat u Ukrajini. Evo na kojem je mjestu Hrvatska

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije