Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI POPIS

MUP: Putnici, provjerite alternativne granične prijelaze sa Slovenijom

granica
Foto: MUP
1/7
21.04.2017.
u 16:42

Ako se u jednom vozilu zajedno nalaze državljani EU zemalja i trećih zemalja, graničnoj kontroli mogu pristupiti samo na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Rupa, Plovanija, Kaštel, Požane, Pasjak, Jurovski Brod i Dubrava Križovljanska

S obzirom na to da se da se nakon uskršnjih blagdana velik broj ljudi vraća prema državama Europske unije, za očekivati je kako će tijekom predstojećeg vikenda doći do povećanja gužvi i čekanja na prelazak granice, prvenstveno na izlasku iz Hrvatske prema Sloveniji (GP Bregana).

Stoga je MUP danas preporučio putnicima, državljanima zemalja EU, EEG i Švicarske da koriste druge granične i pogranične prijelaze prema popisu koji su objavili na svojim stranicama, a koji možete pročitati na dnu ovog teksta.

Iz MUP-a napominju da, ako se u jednom vozilu zajedno nalaze državljani EU zemalja i trećih zemalja, graničnoj kontroli mogu pristupiti samo na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Rupa, Plovanija, Kaštel, Požane, Pasjak, Jurovski Brod i Dubrava Križovljanska. Kako bi izbjegli gužve i zastoje, iz MUP-a pozivaju sve putnike da prate informacije o stanju prometa na graničnim prijelazima koje redovito objavljuje HAK na svojim internetskim stranicama.

Foto: MUP/Ilustracija

Foto: MUP/Ilustracija

Foto: MUP/Ilustracija

Foto: MUP/Ilustracija

>> Ponovno gužve na granici sa Slovenijom, najduže čekanje na Bregani

>> Slovenci upozorili: Rigoroznom kontrolom granice s Hrvatskom imat ćete velike gužve

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
17:52 21.04.2017.

Putnici sa balkana, provjerite alternativne granične prijelaze sa Slovenijom jer europski zvanični muškardini zatvaraju ulaze za nas balkance i pakistance na Schengenskoj granici koja dijeli kulturni svijet od ostalih vanka toga.

AC
achill
19:36 21.04.2017.

Preko Srbije u Mađarsku.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
20:02 21.04.2017.

Granica Europe i Balkana, pa mora se kontrolirati tko hoce u civilizaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije