Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon istupa Cvitana
Povratak na članak

MUP odgovara DORH-u: Dobili ste što ste tražili

Dinko Cvitan u Saboru je policiju prozvao zbog neučinkovitosti

Komentari 32

MD
mara-danda
23:09 01.10.2014.

otpale su prijave zbog jednog dzointa... policija jos nekako funkcionira ali tuziteljstvo i sudovi su gori nego u kongu...

VL
NV
novo vriijeme
23:11 01.10.2014.

Ova zemlja je u području korupcije lider EU- a, zaslužna za taj uspijeh je politika jer ona bira DORH.

VL
MX
MXLCLGTG
23:36 01.10.2014.

Kakvo odvjetnistvo takva i policija treba to temeljno promijeniti

VL
CH
chemica
00:30 02.10.2014.

U mom slučaju, policija je savršeno odradila svoj posao i smirila psihopata koji maltretira cijelo susjedstvo, ali je zato Državno odvjetništvo upropastilo optužnicu podnijevši na Prekršajnom sudu tužbu za krivično djelo pa nakon što je sutkinja takvu pogrešno sročenu tužbu odbila, nisu se ni udostojali uložiti žalbu. "Psiho" se pak izvukao nekažnjeno. Zato, više vjerujem policiji, a likovima u odijelcima ama baš nimalo. Isto mišljenje imam i o Građanskom odjelu državnog odvjetništva koji u postupcima gdje zastupa državu, mijenja mišljenje ovisno o tome tko je na vlasti. Tako za identične slučajeve postoji različita pravna praksa odnosno mišljenje dotične "cijenjene" institucije, što samo unosi još veći kaos u gotovo nepostojeću pravnu državu u Hrvata. Jadna je država u kojoj njene vlastite institucije predstavljaju remetilački faktor te unose pravnu nesigurnost. Nakon toga se još Zoki čudi zašto investitori ne žele doći. Prvo je trebao pospremiti na vlastitoj adresi, ali čak ni u tom dijelu nije uspio počistiti svinjac kojeg mu je u naslijeđe ostavio HDZ.

VL
NI
NisamKriv
00:12 02.10.2014.

Bajić poznat kao Standbyć kojem su kao slučajno predmeti išli u zastaru i tko zna što još,pa očekivati od njegove onda desne ruke da će se nešto promijeniti kad dođe na čelo DORH-a, dok je isti Bajić sada njemu desna ruka,presmiješno.

VL
NE
NEMIRNA
23:47 01.10.2014.

Dok se vi svađate dotle Geneza pelješi Mirnu (i šalje lovu Kutli) kao što je opelješila i otjerala u stečaj Mils, Helios faros i hotelsko Vis. Linić im je u Vinu Ilok posušio 27 milijuna duga u predstečajnom postupku. Ima tu posla i za policiju i DORH, samo složno naprijed.

VL
US
U sridu
00:19 02.10.2014.

Korumpirani politicari biraju korumpirane sluzbenike,zacarani krug,policija mozda i radi svoj posao a puno toga ne zavrsi na sudu,znamo i zasto.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
01:01 02.10.2014.

U drzavnom odvjetnistvu tek cvjeta korupcija i to svi vidimo u svojim sredinama....

VL
HA
haniball
06:19 02.10.2014.

Imitacija od drzave. U svakom pogledu. Jezivo...

VL
RT
Rollo Tomasi
08:06 02.10.2014.

Priča mi član obitelji koji je u policiji da ga jeza hvata svaki puta kad zove odvjetništvo. Kaže da je toliko bahatosti i neznanja stvarno teško naći. Na kraju prebace odgovornost na njega ili kolege i na kraju se mora očitovati ako nije poduzeo ono što su si zamislili, a nisu rekli.

VL
MX
Mister X
01:39 02.10.2014.

Sukob ( rat ) između policije i Državnog odvjetništva koji tinja već dugo pretvorio se u "otvorenu frontu" ! jer je prvi put broj kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja veći od prijava protiv poznatih. Veoma jasno i to je ispravnoavno ako jedna država funkcionira normalno . Jel su poznati več konačlno u zatvorima... Zato nas ima više sada Hrvata u hrvatskiom zatvorima nego kod zločestog Tita !!!

VL
DJ
djordje
05:42 02.10.2014.

policijski službenici odrade na terenu izvidne radnje(kapaciteta od 5-10%) , i telefonom kontaktiraju ODO, tada reakcija na osnovu razgovora telefonom mjenjaju (najčešće)kvalificiraju kazneno djelo- zašto??,cijela država opljačkana i narod na mnogo načina i gle čuda u ODO-u nema niti jedan slučaj mita i korupcije.Zbogom pameti-apsurdistan.

VL
BD
bozidar.dolenec
09:07 02.10.2014.

DORH zastitnik lopova i korupcionaskih bandi koje ne samo da pljackaju drzavu nego uredno ciste i privatne novcanike. Nema reakcije kad su u pitanju veliki igraci odma je sve po zakonu ili se ceka zastara. Dokle vise ove burzuazije koja samo uzima a za nista ne odgovara. Dok nas sve otjeraju iz drzave mozda se onda medjusobno potuku.

VL
MR
Mrzim_registraciju
06:44 02.10.2014.

DORH i sudstvo su najjača kriminalna organizacija u Hrvatskoj, namjerno tako ustrojene jer inače ovakva bezočna sustavna pljačka države nikad ne bi bila moguća. A ovaj mutavac i jazavac kojemu se dokazi o Linićevom kriminalu vrte na Youtubeu uz Bajićaića zaslužuje jedino lisice i zatvor na dugo dugo vremena, a nikako još više novca.

VL
AS
antun sklepic
05:51 02.10.2014.

odavna je trebalo sa tim trabantima rasčiostiti.

VL
LU
Lujo123
09:10 02.10.2014.

I policija i tužiteljstvo su umreženi u mrežu mafije i lopova svake vrste! Pa i slijepci vide da ta bagra niš ne dela, odnosno da štite lopove svake vrste. To je jednostavno dio mafije i da nema nekih nadobudnih novinarara koji pokušavaju zaraditi neku siću, pa otkrivaju malecki dio preogromnog kriminala i pljačke ovi mafijaši bi i to uspjeli sakriti. Ništarije!!

VL
IS
istima
10:18 02.10.2014.

Ne znam na nivou RH, ali u Ličko-Senjskoj DORH je milinovićeva glavna poluga za provođenje terora kojeg se nebi posramio niti jedan fašizam.

VL
ST
stef.tomicbb
09:23 02.10.2014.

bilo bi dobro i pametno utvrditi tko što radi i kolika mu je odgovornost koa osoba koja živi uEU ( 42g ) I sada posljednjih 10g izmeđute dvije zemlje jako dobro vidim osim puno opčina i gradova u HR NEMAEMA ni P od pomaka a BDP je gori od zanzibara probudite se LJUDI

VL
OS
osica
09:06 02.10.2014.

U Hrvatskoj - do neba vrisak " samo neovisnost, neovisnost, stručnost , komperencije svih institucija , svih državnih službi svih koji provode zakon, a odgovornost onih koji ih donose" ali nažalost oni koji to trebaju čuti i vidjeti su potpunou potpuno autistični iz svojih osobnih, prijateljskih i ekonomskih , stranačkih .... razloga." Dok se to ne promijeni ,"uzalud vam trud svirači"

VL
ZG
zgblabla
09:05 02.10.2014.

Jednu stvar ne razumijem,uhvatili se Šegona OK,ali imaj Kutlu i Guciča i ostalo društvo koje pustoši hrvatskom več 20 godina i nikom ništa.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.