Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN SLUČAJ

Pronašli mrtvo tijelo u sobi, a njegovo opravdanje prilično je šokantno...

Ubojstvo
Foto: Thinkstock
11.11.2017.
u 09:46

Jedna je majka bila toliko uznemirena mirisom iz sobe njezina sina da je pozvala policiju...

Ponekad je svijet poprilično zastrašujuće mjesto, ali nikad ne znate hoće li upravo jedan član vaše obitelji, prijatelj ili poznanik pokazati drugo lice.

Jedna je majka bila toliko uznemirena mirisom iz sobe njezina sina da je pozvala policiju, piše ViralNova. Della Rosalie Wright pratila je poluciju kad je provalila u sobu njena sina, a on je ondje stajao gol i znojan, tvrdeći kako je miris posljedica izmeta psa i štakora. Ono što su pronašli umjesto toga bilo e osakaćeno tijelo.

Jerome Ernest Wright optužen je za zlostavljanje mrtvog ljudskog tijela nakon što je istraga pokazala da je u pitanju žrtva Deanna Cleninden, njegova djevojka.

Osim što je bila osakaćena, neki njeni unutarnji organi bili su uklonjeni.

Nije poznato je li je Wright ubio ili je umrla drugim sredstvima. Štoviše, on je bio vrlo uznemirena i tvrdio je policija kako tijelo nije 'stvarno' već je to bila 'lutka s ljudskim mesom'...

GALERIJA: Muči vas pitanje kako se riješiti plijesni u domu? Evo odgovora:

Ubojstvo
1/11

Komentara 1

KE
kelab
03:22 12.11.2017.

Uzas, ali ipak popravite google prijevod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije