Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIJA

Tinejdžer (16) ubio dječaka (7) kako bi odgodio ispit

nožić
Dino Stanin/PIXSELL
09.11.2017.
u 09:41

Ubojica će do početka suđenja biti u maloljetnom zatvoru, a kondukter će također ostati u zatvoru sve dok ne bude i službeno oslobođen optužbi.

Tinejdžer (16) sa sjevera Indije uhićen je pod optužbom da je ubio sedmogodišnjeg dječaka, a razlog zbog kojeg je to napravio šokirao je sve.

Policija je prvo za ubojstvo sumnjičila konduktera iz autobusa jer su vjerovali kako se dječak odupirao seksualnom napadu te je zbog toga odbijen. No, razlog je bio puno šokantniji, javlja Daily Mail.

Tinejdžer je dječaka ubio jer je htio odgoditi ispit. Bližio se roditeljski sastanak, a tinejdžer je bio loš učenik pa je na ovaj način htio odgoditi održavanje ispita i sami sastanak.

Ubojica će do početka suđenja biti u maloljetnom zatvoru, a kondukter će također ostati u zatvoru sve dok ne bude i službeno oslobođen optužbi. 

Tijelo dječaka pronađeno je u rujnu u kupaonici međunarodne škole Ryan u Gurgaonu, a policija je tada izvijestila da je dječak ubijen nožem jer se opirao seksualnom napadu. Tada su i uhitili konduktera autobusa.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
12:36 09.11.2017.

Suditi mu kao odraslom.

AC
acer7
14:11 09.11.2017.

Jel položio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije