Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đurđevac

Mrtva žena pronađena u stanu! Sumnja se na ubojstvo

Đurđevac ubojstvo
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/3
27.04.2014.
u 19:47

Neslužbeno doznajemo da se žrtva zove Nada Gregar i da je iz Koprivnice. U Đurđevcu je, navodno, bila u posjetu majci, a njezino je tijelo pronađeno u stanu.

Policija istražuje nasilnu smrt 48-godišnjakinje u Đurđevcu, čije je tijelo pronađeno prijepodne u stanu.

– Riječ je o nasilnoj smrti, ali na koji je način ona nastupila, ne mogu vam reći. Izvijestit ćemo javnost nakon dovršetka kriminalističke istrage – kazao je dežurni u operativno-komunikacijskom centru.

Neslužbeno doznajemo da se žrtva zove Nada Gregar i da je iz Koprivnice. U Đurđevcu je, navodno, bila u posjetu majci, a njezino je tijelo pronađeno u stanu. Policija je, kažu neki izvori, najprije sumnjala kako je počinila samoubojstvo, ali je u tijeku očevida događaj okarakteriziran kao ubojstvo. U ovome trenutku nije poznato od čega je stradala nesretna žena.

>>'Božurić je u Sisku bio strah i trepet, triput mi je prijetio smrću'

>>Đekić: Nisam ubio branitelja Labu, žrtva sam zavjere

Komentara 1

DU
Deleted user
09:22 28.04.2014.

Gdje je tjelo pronađeno u Koprivnici ili u Đurđevcu u majčinom stanu. Ako je u Đurđevcu treba gledati na to da su u velikoj većini skučajeva počinitelji ubojstva iz bližeg okruženja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije