Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najviše u Zagrebu

Mrak Taritaš: Otkad sam čula koliko je zahtjeva, imam grč

Anka Mrak Taritaš
Patrik Macek/PIXSELL
09.07.2013.
u 21:32

Prema najavama, zahtjevi će se riješiti u roku od dvije godine, a ministrica je rekla kako se moraju potruditi i sve svoje snage iskoristiti da se to riješi u tom razdoblju.

Ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš za Dnevnik Nove TV izjavila je da ima grč u želucu od trenutka kada je saznala da je podneseno preko 700 tisuća zahtjeva za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata. 

Istaknula je kako je poruka građana jasna, da su oni predali svoje zahtjeve na vrijeme te da očekuju da njihovi podnesci budu riješeni u \'neko pristojno vrijeme\'. \'Odgovornost je na nama\', rekla je ministrica.

Prema najavama, zahtjevi će se riješiti u roku od dvije godine, a ministrica je rekla kako se moraju potruditi i sve svoje snage iskoristiti da se to riješi u tom razdoblju.

Tijekom idućih nekoliko tjedana sa županima i gradonačelnicima će dogovarati što i kako, a nada se da će se na jesen krenuti s rješavanjem zahtjeva. Rješavat će se prema datumu zaprimanja, a građani će za hitne slučajeve moći podnijeti požurnice.

>>Najmanje zahtjeva tamo gdje je najviše bespravne gradnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije