Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motodjedovi

Motorizirani Djedovi obradovali mališane vrtića Maja pčelica

ladanje (1)
privatni arhiv
23.12.2010.
u 13:47

Djedovi, nošeni motooktanima, na motorima su „dojahali“ do Dječjeg vrtića Maja pčelica u Ladanju Donjem i darove donijeli za svih 75 malih polaznika

 LADANJE DONJE – Motorizirana kolona Djedova Mrazova na svom je putu od Jurketinca do Ladanja Donjeg izazvala simpatije mještana maruševečkog kraja. No, Djedovima bajkerima zasigurno su se najviše obradovali polaznici Dječjeg vrtića Maja pčelica u Ladanju Donjem.

Nakon što su ih nestrpljivo čekala dva dana, djeca su svoje nesvakidašnje goste, koji su ih pohodili prvi put, dočekala pjesmom na samom ulazu u vrtić. Mrazovi, ispod čijih su se bijelih brada sakrili članovi Motokluba Vladari ceste iz Jurketinca, svakom su djetetu donijeli slatki dar. Darove je dobilo svih 75 polaznika vrtića, a druženje s Djedicama nastavili su igrom i slikanjem kod jaslica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije