Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Most protiv iseljavanja
Povratak na članak

Petrov pozvao Plenkovića: Počnite konačno donositi odluke

S ciljem zaustavljanja odlaska mladih iz Hrvatske Most nezavisnih lista je na petoj konvenciji stranke predstavio je svoj "Program ostanka".

Komentari 106

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:34 03.03.2018.

Bili u dvije vlade i tek sada predstavljaju "program, nek im vjeruje tko hoce, ja necu!

VL
KO
koraknaprijed
13:43 03.03.2018.

MOST je najveća prevara u povijesti Hrvatske,što su napravili od kad su došli na scenu? Zgrabili nekoliko fotelja za sebe , svoje kumove i prijatelje i to bilo to.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
13:56 03.03.2018.

Ovo je dokaz da su bleferi usli u politiku bez programa , moguce jedino u Hrvatskoj.

VL
KA
kapunjohan
13:51 03.03.2018.

Nemam ja ništa protiv da most napr. preuzme vlast ali opet s kim, Marasom ,Stazićem, Bernardićem, Pupovcom i Radinom i što će onda moći provesti dobroga za hrvatsku. Treba najprije izmjeniti izborni zakon , izbaciti federalno uređenje po kojem nacionalne manjine imaju status entiteta ili federalnih jedinica i šahiraju svaku vladu. Politička razdrobljenost bi se trebala smanjiti ,pa tako i politička korupcija u saboru a trebalo bi i ograničiti mogućnost rušenja vlada bilo kada unutar izbornoga zakona. Zbog tijesnih većina oporbe samo svaka tri mjeseca pokušavaju koga kupiti i srušiti vladu , tako da se samo gubi dragocijeno vrijeme i energija za pametnije poslove. Moraju biti neki praktičniji mehanizmi za obuzdavanje samovolje vlada na štetu naroda i države , globe ,kazne vraćanje neodgovorno potrošenog itd.

VL
KK
klara.kos.73
13:50 03.03.2018.

druže odj..i-Nitko ti ne vjeruje. Bio si u dvije vlade i obje srušio. S kurvom nitko ne želi imati posla.Barem ne javno.Toliko si star da bi to moral znati.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:49 03.03.2018.

Jel sezona mandarina?

VL
KO
koraknaprijed
15:07 03.03.2018.

Čuj on savjetuje Plenković da počne donositi odluke?Očito je da je MOST zaposlio PR agenciji da pokuša ispraviti Petrovove najveće greške,sjećate te se saga prije prošlih i pretprošlog izbora kada je cijela nacija čekale ovog pobjednika da on donese odluku s kime će u vladu? Sastanci sa Milanovića,predsjednicom,javnim bilježnikom, kardinalom itd itd.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:19 03.03.2018.

Kako boli Plenkijeva cipela u dupe ovi ćuprijašima...leleeeeee..

VL
DU
Deleted user
15:17 03.03.2018.

most je skup politicara za mjesni odbor.......

VL
KO
koraknaprijed
13:59 03.03.2018.

Zanima me koliko su platili PR agenciji da pokuša napraviti Petrova ono što nije?

VL
PJ
pjole
15:07 03.03.2018.

Koje odluke? Predsjednica isto kaže da se počnu donositi odluke? Koje odluke?

VL
MA
Mambo
15:12 03.03.2018.

Jude

VL
MA
Mambo
15:17 03.03.2018.

Virite od osnutka crvenima iz bulje, očito ste htjeli rasturit desnicu, pročitani, UDBAŠI to ste vi, njihova djeca, unuci.

VL
RI
rightside
15:04 03.03.2018.

a bozo dragi,, jesi li to ovjerio kod biljeznika ili ces drugi tjedan?)))) zapravo, i netrebas ovjeravat,, ionako se nikad ne drzis izrecenog ni ti ni ovi tvoji,,))) nego ako je ovo pravna drzava i treba radit svoj posao, zasto onda nije procesuirana tvoja prijava za rad na crno,,ono sta ti tumacis kao "pomoc kolegici"? razumijem da je bilo moguce to skrivat kad je bio tvoj ministar pravosudja no za ovog sad mi je bas cudno,,))) a o "adaptaciji kuce" sad nebi,,to cuvam za sljedecu priliku,,))))

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:44 03.03.2018.

Tu se vidim Mesija smješka jer je ček već tada bio na sigurnom.

VL
SE
serđo12
15:16 03.03.2018.

dinaroide sa dignutom kragnom koji si nas preveslao sa javnom bilježnikom ne pozivaj nikoga!

VL
BE
Bel
15:20 03.03.2018.

Pravi se nasao prozivati Plenkija. Jedino sto je Plenki u svom mandatu do sada napravio ispravno-je da se rijesio Mosta!

VL
DR
droza
08:44 04.03.2018.

Nakon što su participirali u dvije Vlade, Most predstavlja nekakav program. Ukoliko me pamćenje dobro služi, zar nisu ti isti u predizborno vrijeme, u dva predizborna ciklusa, bombastično tupili kako oni imaju sveobuhvatni program? Usprkos navedenim činjenicama, potrudio sam se i pročitao tu "umotvorinu" i mogu samo konstatirati kako se radi o skupu lijepih želja i ništa više od toga. Zanimljivo je primjetiti kako ama baš niti jedna točka toga programa, nema npr.izračun o financijskim učincima za proračun RH. Stoga taj dokument predstavlja svojevrsni alibi i primarni mu je cilj zadržavanje ufoteljenih mostovih zastupnika u sabornici. I sam sam prije nekoliko godina, pun entuzijazma te smatrajući kako će Most biti izvanredna politička priča, trošio vrijeme i dlanove na njihovim konvencijama i predizbornim skupovima. Nikad više.

VL
DU
Deleted user
18:56 03.03.2018.

Ne lupetaj Božo povjerenstvo nije ni osnovano da donese odluku nego preporuku i to je uradilo e sad kakve su preporuke o tom po tom ali ti ne izvrći činjenice i nemoj manipulirati.

VL
DR
droza
10:14 04.03.2018.

Ovaj je Petrov Grmojina marioneta i obični lažov. Dakle, prisjetimo se da je na početku kampanje protiv ministra Marića, u javnost isplivala afera s pokušajem uhljebljivanja njegova kuma u Hrvatske vode kojega su unatoč njegovoj podkapacitiranosti pokušali ondje uposliti manevrom izmjene statuta te tvrtke. I onda se događa slijedeće. Spletkaroš Grmoja za Petrova, "prima metak" i javnosti priznaje kako je on taj koji je inicirao ovaj pokušaj uhljebljivanja, a da Petrov o tome nije ništa znao. Tim manevrom, Grmoja si je "kupio" poziciju političkoga tajnika i doživotnu fotelju u sabornici. "Politika čistih ruku", govorio je, i govori Petrov?! Zar nije tada, kao zagovornik politike čistih ruku trebao odstrijeliti Grmoju, a ne ga nagraditi? Ne, Grmoja je nagrađen i očito ga drži za m***. Zbog svega ovoga, ne vjerujem im niti jednu jedinu riječ pa niti tomu njihovu programu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.