Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon fijaska
Povratak na članak

Most planira rekonstrukciju: Mijenjaju politiku, Grmoja se povlači

Izborni rezultati protresli su političku scenu zbog čega i Most i Amsterdamska koalicija, koja je za dlaku osvojila mandat, idu u stranačke rekonstrukcije uoči parlamentarnih izbora

Komentari 75

FA
fake
23:38 12.06.2019.

Krešo Beljak i Anka Mrak Taritaš????!!!! hahahahahahahahahahahahaha.

VL
WT
Wtf
23:59 12.06.2019.

Dvaputa ste bili na vlasti, mogli ste čuda napraviti, promijeniti pola države, ali ne vi ste morali biti najveća oporba i dvaput u godinu dana rušiti vlastite vlade. Da mi je znati što je tada bilo u glavama "genijalaca" Petrova i Grmoje!? A sad piši propalo.

VL
Avatar Asterix
Asterix
23:59 12.06.2019.

Božo Petrov je, onako, baš karizmatičan lik. Nešto poput Bere. Kad čuje njihov govor čovjeku ništa ne preostaje nego slijediti ih. Kakav alkohol, kakvi stimulansi, kad si zaželim podignuti raspoloženje samo pustim njihov govor.

VL
Avatar Narod
Narod
23:20 12.06.2019.

Kog zanimaju i tko to glasa? Osim spasavanja Milovanoviceva represivnog aparata nisu napravili nista!

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
06:29 13.06.2019.

Stranke, nastale odcijepljenjem od većih stranaka, bilo u Hrvatskoj ili u inozemstvu, su gotovo uvijek nestale ili ostale mariginalne stranke. Sad je “Amsterdamska” koalicija na redu, a sjetite se i ostalih stranaka poput oraha, laburista Itd.

VL
Avatar Mala_Kate
Mala_Kate
07:08 13.06.2019.

MOST se sam već rekonstruirao a A.Mrak Taritaš, Krešo Beljak,Mirando Mrsić sa ostalima iz svoje koalicije bez IDS-a na izborima za EU bi dobili manje od 1% glasova.Obični foteljaši koji i dalje prodaju maglu.

VL
DU
Deleted user
00:45 13.06.2019.

Kao što reče Šešelj: kusajte go*na koja ste sami i*asrali... Glumili ste oporbu vladi koje ste i sami bili dio, i to u situaciji kad niste imali prave oporbe. Nije vam valjao Karamarko, pa ste usrećili Hrvatsku s Plenkovićem... Bravo Mostovci. Što prije nestanete - to bolje. Nikom nećete nedostajati.

VL
DU
Deleted user
07:05 13.06.2019.

Ovakvi 'novinarski" uradci su na pučkoškolskom nivou. Šta je itko pročitao, a da mu je novost?

VL
ST
starsandstripes
09:14 13.06.2019.

ono kad te kroz zivot vodi psihijatar

VL
VJ
vjaceslav
03:29 13.06.2019.

što to znači "grmoja se povlači" ?on ostaje u saboru i, kao i pernar koji se sam povukao, a nisu ga nosili, zabavljati će nas i dalje. klaunovi!

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:00 13.06.2019.

Most planira? Vi u vecernjem mislite da smo mi citatelji idioti????? Znam da morate pusiti gazdi,ali mi citatelji ne moramo.

VL
DU
Deleted user
10:48 13.06.2019.

Baš super što niste prošli prag na europskim izborima - govorili su da idu po 2 mandata - kao ono 0 - još jedan dokaz kakve su to neznalice i populisti, a kako su znali tražiti ostavke ministara i vladede a sad ne daju svoje - Petrov, Grboja i Mulj - dosta vas je više - da vas NIKAD više ne gledamo u Saboru !!!

VL
ST
Starotopoljanin
23:37 12.06.2019.

Sve te strancice ispod pet posto glasova treba ukinuti i ne dozvoliti takvim neradnicima i poreznim platisamada stvaraju koalicije i koje kakva grupiranja, da bi vladali izivjeli na grbacijadnog i napacenog naroda. Neznam dali ti isti ista daju u ponuduu za boljitak narodu, ne nista, nego samo napadaju stranke koje rade za. Oljitak hrvatskog narodapitam vas sta je to ponjdio grmoja, bulj, ada, bulj flasu ijeka, sta je onaj beljak ponudio, samo pajser, a tek mrak, cetke iz gunje, pa hreljabaljzga o penzionerima i ti i takvi beru nase debele. Ovce za nista. P. S. Zaboravio sam jos i domacicu palfi, z koju jos nitko nije cuo, aktivira se u sabor pa onaj kukurimavac pernar sto ga saborska straza nosa kao bolesnika na hitnu pomoc. Eemij dragi ljudi odkud ta nasa zemlja sve te parazite moze platiti, valjda iz naseg pedeve, recige mi vi, xragi biraci.

VL
Avatar comparator
comparator
10:49 13.06.2019.

Most se nije se definirao ni lijevo ni desno i to ga je koštalo . Narod boli jasne razdjelnice i zato je teško naći sredinu između HDZ-a i SDP-a kuda se je htio ugurati. Zanimljivo je da je tu uspjeh postigao baš Kolakušić koji jasno i odlučno određuje koga će kazniti i na koji način. Pošto se je uz pomoć Plenkovića HDZ "odmetnuo "ulijevo otvorio se je na desnom krilu prostor za umjerenu desnicu .

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
03:03 13.06.2019.

A mozda da se I ovaj most da Kinezima u koncesiju? Ionako su u istoj zupaniji

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:52 13.06.2019.

Ideja Mosta da budu pokret nezavisnih lista bila je izvrsna. Glasači su s optimizmom dočekali takvu treću opciju a neovisni gradonačelnici su se masovno pridružili. I onda se desila istina. Most nije bio nikakva neovisna i slobodnomisleća stranka nego dio ultrakonzervativne križarske desnice koja je financirana iz krugova bliskim biskupima koji ne priznaju vodstvo vlastitog Svetog Oca Pape Franje. I krenulo se prevarom vlastitih pripadnika, muljanja s odborom unutar Mosta koji nije bio još stranka, a taj je odbor sve odlučivao. Iako su bliski desnom krilu HDZ-a ili još radikalniji, glumili su neovisnu treću stranu i čak pregovarali sa SDP-om, da bi ih javno prevarili, odbacili i izrugali se naivnosti Milanovića. Pojavili su se i znakovi netransparentnog financiranja i to osobno Bože Petrova ali i drugih. I nije moglo drugačije završiti već u dekadenciji i ponovnog financiranja Petrova, ovog puta mu je država pomogla graditi novu kuću. I ja sam se osobno ponadao da će Most svoju prvotnu ideju nezavisnih lista razviti u čast demokracije i svojih birača. Danas je sasvim jasno da je to bila samo krinka koja je i mene osobno prevarila. Most niti u Metkoviću više nije u stanju dobiti povjerenje građana i osuđen je na samostalan mizeran "rad" jer mu niti jedan politički faktor više ne vjeruje. A mogli su stvarnim poštenjem i da su istinski vjernici biti značajna politička demokršćanska opcija. Ali nisu. Jedino se njihov ideolog plasirao po televizijama dobro krijući stvarne misli.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:57 13.06.2019.

Most, klapa iz eks zivog zida, IDS,,,,,,,,,SDP,, i sve ostale interesno poslovne grupacije koje se u Hrvatskoj pokusavaju docepati onog sto najdukje od njih ima HDZ,, slasti i masti bez motike. Njihove rekonstrukcije i nutarnja prepucavanja,,,,. Cisto svejedno, jer; politikaa ka je bas lijepa rijec za mutne poslove svih vrsta ili nacin pljackanja gradjana Hrvatske bez fantomki, pistolja i revolvera, kalasa,,,,. Ilitiga Bogom dana odlicna rijec aktivnosti kojima se privatni poslovno-novcano-matrijalni interesi izdizu na razinu, javnih, nacionalnih, domoljubnih i drzavnih, a narod, glasaci ili biraci sve to pushi tolike godine. Pa gdje ces bolje? Za politicare naravno.

VL
RU
rumenko
10:34 13.06.2019.

A tko da glasa za stranku koja je HDZ dva puta dovela na vlast???taj sigurno nije pri svijesti..

VL
IB
iva.begovic
06:22 13.06.2019.

HDZ je karcinom Hrvatske države. Busaju se da su tvorci hrvatske državnosti i neovisnosti, a u stvarnosti uništavaju ono što je osnova države: pravnu sigurnost, red, rad, odgovornost, solidarnost, jednakost građana i jedinstvo naroda. Metode i svjetonazor najjače stranke u u Hrvata, takve su da u nekim manjim sredinama, npr. Virovitica, graniče sa opasnim organiziranim kriminalom. Most je svojedobno zasjao na političkom nebu kao zvijezda i propustio to iskoristiti za dobrobit države i naroda. Izabrali su ih oni koji su se nadali promjeni, a tko su danas njihovi birači? Mogli su reformirati HDZ jedino da su se u ključnom trenutku udružili sa HDZoporbom. Ali oni su se odlučili udružiti s onima koje su htjeli reformirati, misleći da to mogu učiniti iznutra. Kriva procjena.

VL
Avatar puky
puky
06:32 13.06.2019.

MOST se profilirao kao sekta kojoj je glavni "strateg" i udarna snaga neki nepismeni Panj koji luksuzno živi od bedastih glasača.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.