Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon sastanka
Povratak na članak

Petrov: Ostajemo kod reformske vlade s HDZ-om i SDP-om, a Prgometu želim sreću

Most ne mora biti mandatar – kazao je Petrov nakon sastanka Nacionalnog vijeća Mosta i izabranih zastupnika

Komentari 265

Avatar mihavg
mihavg
10:41 22.11.2015.

Rado bi Prgomet žicao mjesto ministra zdravstva. Zaježio je stvar i sad pokušava ispraviti. Izgleda da ga je Zoki sažvako i ispljunuo i prije vremena. Nije mu odradio potrebno, rasturiti Most.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
10:40 22.11.2015.

Prdomet nije dostojan ni Mosta a ni HDZ-a.

VL
DU
Deleted user
10:41 22.11.2015.

most kojega napraviš na brzinu i bez temeljite pripreme urušit če se pod prvim teretom to je dokazano

VL
IG
ivo.garic.52
11:03 22.11.2015.

Prgomet vidjen gdje pisa ispod mosta,javljaju iz povjerljivih izvora.

VL
AR
aristip
11:00 22.11.2015.

Bojim se da će se narod jako razočarati u ovaj MOST jer u njemu se ne zna niti tko pije niti tko plaća. Pa glasači nisu glasali za MOST da bi slušali bahaćenje tamo nekog dalmatinskog gorštaka Grmoju.

VL
BJ
Bjelovar112
11:12 22.11.2015.

most svakim danom gubi svojim ponašanjem da se izbori ponove MOST prag ne bi prošao žalosno za te ljude

VL
PA
Patrizzia
23:12 22.11.2015.

Kažu da je Karl Mark imao četvero djece ,koja su umirala od gladi ,dok je on filozofirao.

VL
AS
ASERAGUD
10:56 22.11.2015.

Nadam se da gospoda iz MOST-a uživaju u medijskoj popularosti jer polagano će je izgubiti kao i branitelji iz Savske. Ovo sve više me podsjeća na neku TV sapunicu.....

VL
SA
sasavt
14:23 22.11.2015.

izgleda da smo sad glasali za most i vise nikad

VL
ŠO
Šokac1
00:06 23.11.2015.

Kao prvo, svjetonazori i ideologije su, u hrvatskom društvu bitni i nezaobilazni čimbenk jer su temelj neupitne hrvatske slobodne i neovisne državnosti referendumom odabrane od strane hrvatskog naroda 1991. godine, a glede te činjenice još danas persistiraju nepremostive razlike izmeđuu domoljubnog HDZ-a definitivno okrenutog Europi i anacionalnog SDP-a koji nije uspio (htio) definitivno za uvijek okrenuti leđa famoznom području (srp. "regionu") i vratiti se svojoj višestoljetnoj europskoj/mitteleuropskoj pripadnosti. To su činjenice. I tu se Most, zanemarajući spomenute činjenice, gubi u svojoj političkoj (?) strategiji. Čak i onaj neuki hrvatski "kumek" zna da kruške i šljive ne ne idu u istu košaru, a Most to, uz sav svoj politički entuzijazam ignorira. Insistirati na spajanju nespojivog je utopija, gospodo, i već tim temeljnim insistiranjem gubite tlo pod nogama. Tim više, što su se obadvije političke koalicije decidirano izjasnile da nisu suglasne sa vašom zamisli o nekakvoj "reformskoj/vladi nacionalnog jedinstva". Nacionalnog jedinstva, inicijalno, nema već u pristupu u segmentu vanjske politike - Višegradska skupina striktno unutar EU (i, konzekvento NATO-a) ili, pak, sentimentalno-jugonostalgičarsko (tradicionalno servilno) koketiranje sa "područjem" (srp. "regionom"), odnosno u medijima omiljenim eufemizmom "ovim prostorima".

VL
DU
Deleted user
21:00 22.11.2015.

ovaj naivac dosel z dalmatinskog krsa u zagreb i misli da je Boga primil za bradu..kaj mislis da je za vodit drzavu dosta znati mandarine brati i da ti ćaća ispite z pršutom plati?

VL
MA
Machak
21:05 22.11.2015.

Petrov je pun frazetina koje ništa ne znače. "Stručni ljudi" - koji? Izlika za uhljebljivanje svojih i HDZ-ovih. Reformska vlada? Kojih reformi, pobogu? Inflatorno kreditiranje? Porez na nekretnine? Idiotizmi o volonterskom obnašanju pojedinih funkcija? Ako se želi kvalitetnog čovjeka na pravom mjestu treba ga dobro platiti. Drugačije ne ide, Vlada HDZ-a i SDP-a? Utopizam čisti, svjetonazorske razlike su jednostavno prevelike. Prevarili su birače jer im je prije izbora taj utopijski ekonomski program bio vrlo vješto skriven. MOST je projekt dobro financiran kojeg konce vuku neki za koje ne znamo a to isticanje poštenja u prvi plan mi je više nego sumnjivo. Tko o čemu....

VL
SW
swic
11:30 22.11.2015.

Nazalost Hrvatskom vladaju ludjaci .

VL
DU
Deleted user
11:11 22.11.2015.

Zaštitari na ulazu ne slute na dobro. Privremeno mogu donijeti prevagu onima koji ih postavljaju, ali dugoročno vode u propast. Demokracija se do sada uvijek pokazala kao jača od jednoumlja bilo kojeg predznaka. Zastupnicima MOST-a (ne stranke, već skupine nezavisnih lista) nitko ne može nametnuti rješenje koje ne žele. Pogotovo to ne mogu ljudi iz stranke MOST koji nisu ni izabrani u Sabor. Onaj tko na to računa, uskoro bi mogao vidjeti da je napravio "račun bez krčmara".

VL
CU
cukoleso
11:39 22.11.2015.

hrvatski apsurd.prgomet je izisao na izbore sa tkz.samostalnim zastupnicima pod okriljem MOSTA.svih 19 zastupnoka biraci su izabrali kao projekat MOST .u normalnom svijetu oni su zastupnici MOSTA i kao takvima dobili su potporu odredjenih biraca.sada neki zele sastavljati vladu kao samostalni zastupnici.pa valjda je narod birao most a ne dragu prgometa ili bozu petrova ili petrinu .ovo je najcuveniji novi model prevare biraca u svijetu.sto je jos apsurdnije mnogi ugledni pravnici i analiticari poput puhovskog tvrde da je to legitimno pravo svakog zastupnika pojedinacno.gospodo okrenite se malo oko sebe.

VL
OS
osica
23:08 22.11.2015.

Reformska vlada pod vodstvom Mosta ? Zbogom izbori. "Umjesto praznik demokracije postaju ruglo demokracije"

VL
GO
golub
08:25 22.11.2015.

O najvažnijim temama zdravstva i soc. politike bitno je raspravljati. Zdravstvo služi samo sebi a ne onima koji ga plaćaju i trebaju. Iz bruto plaća zaposleni izdvajaju veliki postotak, pored toga moraju plaćati i dopunsko osiguranje, plaćaju i razliku zaza precijenjene lijekove. Kad mu zatreba liječenje naruče ga za godinu dana i kad dođe na red liječnik je na bolovanju jer radi privatno. Kad ponovno konačno dođe na red i treba eventualno kiruški zahvat mora si naći kirurga-dakle ponovno platiti itd. Dakle veliki novac cca 90% troši se za tzv. usluge naručivanje i birokraciju. Prije samostalne je bilo da liječnik za manje novaca riješi i do 60 pacijenata tj. koliko je bilo u čekaonici, dok danas rješava se do šest pacjenata tj. sve je okvirno opisano. Što se tiće soc. politike radnik za cca 2.000 kn/mj.prolije mnogo znoja , dok sabornici za odspavati ili ga u sabornici niti nema primi deset puta više, a isto tako sudac na jednom predmetu odspava radni vijek sa dobrom plaćom a zatim i mirovinom. Dakle cijeli krim. sistem služi sam sebi a stvorio ga HDZ i SDP. Toliko ukratko!!.

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
21:19 22.11.2015.

Posro se pod Most ?

VL
BA
balic
12:13 22.11.2015.

Platforma Mosta 'stranka' koja je sastavljena od likova za koje je do jucer malo tko cuo..Pa sta reci o njima kad i sami kazu da se ne pznaju, to ne moze nikako funkcionirati ni unutar platforme a ne u vladi..Zvalii su ga pa nisu zvali, dementiraju pa portvrde, pa mu zabrane doci. Tko bi vas jos za ozbiljno shvatio?Ajmo dosta je i vas vise i vaseg sastancenja, na kraju ce biti, opet izlazimo na izbore.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:43 22.11.2015.

Od toga nema nista, jer ne smijes donjeti odluku koju zelis. Guraju te prema ucmalosti a ti neces. Idemo u nove izbore, ovo je postalo dosadno.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.