Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO: RAT U EUROPI
Povratak na članak

Dvije nuklearke pod kontrolom Rusa ne šalju više podatke. Zelenski: Putinova prijetnja nuklearnim oružjem je blef

I danas su uspostavljeni humanitarni koridori od 9 do 21 sat po lokalnom vremenu kako bi se evakuirali civili iz ukrajinskih gradova koji su pod stalnom paljbom Rusa

Komentari 143

MV
Misl@v
00:57 09.03.2022.

Ne kužim tu Johnsonovu kuhinju s avionima, Poljska -> USA -> Ukrajina je propalo jer USA ne želi da USA i NATO budu involvirani jer bi situacija mogla eskalirati, ali zato prebacuju lopticu na Poljsku (Poljska -> Ukrajina). A zarr tu isto ne postoji opasnost direktno za Poljsku, a onda indirektno i za NATO?

VL
DU
Deleted user
14:39 09.03.2022.

Cilj života nije biti na strani većine, već izbjeći da se nađete u redovima ludih.

VL
Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
17:32 09.03.2022.

Izgleda da je Ukrajina napokon pred padom. Ovo kaj pokušavaju je stvarno postalo patetično, to je znak da je kraj blizu. Kao što sam predvidio, ovo sve će biti gotovo za tjedan dana i onda se svi možemo vratiti poslu i ozbiljnim pregovorima kako sve vratiti u normalu. Bez ovog komedijaša koji se stalno ubacuje i priča gluposti dok odrasli razgovaraju. :-)

VL
VL
vlada1
18:31 09.03.2022.

Nisam Rus niti živim u Rusiji, zašto onda sankcije kojima EU i RH kažnjava Rusijz udaraju mene po đepu?

VL
Avatar kozorog
kozorog
14:59 09.03.2022.

ovo sad već ulazi u sferu ekonomskog i političkog samoubojstva zapada. rusiju se prikazuje kao najgorom državom, a što je napravila? ajd, iskreno, u čemu je razlika između onog što ameri rade desetljećima? zbog svojih interesa porušili 2/3 zemaljske kugle. rusi samo svoje susjedstvo žele imati sigurno. ono što su ameri napravili krajem 19. stoljeća. ako izrael ima pravo terorizirati sve svoje susjede u ime svoje sigurnosti, a da europa prstom ne mrdne, zar rusija nema to isto pravo? zar to pravo nemamo svi? sad idem susjeda...

VL
PR
prahrvat
06:44 09.03.2022.

To treba raditi u tajnosti.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:54 09.03.2022.

Je li to ono što je neki lik najavio još goru pandemiju?

VL
IB
iva.begovic
17:35 09.03.2022.

Svo oružje kojim raspolažu oružane snage civiliziranih država, popisano je. Točno se zna tko je i što zadužio. Pratkički se zna koji vojnik ima koji pištolj na vodu i koji mu je serijski broj. U Ukrajini, na tone teškog naoružanjaa dopremljene su iz UK i podijeljene svakome tko je imao Ukrajinski pasoš i tko je oružje htio. Desetljećima nakon ovoga rata, bez obzira kako završio, Ukrajina neće biti sigurno mjesto tj. neće se znati tko je koga i zašto. Tragedija za Ukrajinsku državu i Ukrajinski narod. Medijske (dez)informacije nevjerodostojne su i u osnovi su propagandne i ratno-huškačke.

VL
DU
Deleted user
14:32 09.03.2022.

Naslov jako konfuzan jer u Khersonu nisu zarobili 400 ukrajinskih vojnika vec su uhitili 400 civila koji su protestirali.

VL
AA
Aabbcc11
15:06 09.03.2022.

Ovaj Zelenski stalno jadikuje, tko je nama pomagao, borili smo se sa lovačkim puškama i tanđarama, avijoni su bili poljoprivredni i bacali u stare bojlere napunjene eksplozivom.

VL
Avatar madcap
madcap
11:37 09.03.2022.

Jesi to Kinezi neizravno optužili Putina da je američki igrač? 😀 Ili su mu samo poručili da je glup jer pleše kako Amer svira? Pratimo situaciju s političkim sramoćenjem ruske vlade po svim točkama i dalje.

VL
IB
iva.begovic
20:29 09.03.2022.

Britanci su vrlo inteligentni ali to nije razlog da im se vjeruje. Upravo suprotno jer ako druga strana nije dorasla, oni će ju uvjeriti da je bijelo crno i obratno. Britanci su bili imperijalna sila upravo zahvaljujući lukavosti i posvećenostii svojim ciljevima. Tako je još od Elizabete I kojoj je pirat Francis Drake, pljačkajući druge trgovačke brodove - bio najveći financijer i oslonac. Povijest bi trebala biti učiteljica života i ako je imalo pažljivih učenika, Britancima ne treba ništa vjerovati.

VL
Avatar Oops
Oops
13:42 09.03.2022.

Stoltenberg: Doci ce gori dani za Ukrajince!...Necemo ulaziti u oružani sukob u Ukrajini i necemo proglašavati zonu zabrane leta. To bi moglo dovesti do još veceg sukoba, rekao je prvi covjek sjeveroatlantskoga vojnog saveza ...Ukraijna ja strateška za SAD jerer uvoze velike kolicine ruda iz nje i ako to nece biti moguce život ce jako poskupljeti u SAD-u,............ i nece moci konkurirati na tržištu

VL
ED
edgar2
18:28 09.03.2022.

USA je u poziciji da može bez ruskih energenata...Pozicija Europe je drugačija. Naftu, primarni izvor financiranja rata od strane Putina Europa bi čak i mogla nadomjestiti. Od preko 100 milijardi $ uvoza nafte iz Rusije to je oko 25% ukupnog uvoza sirove nafte...Drugo, sirova nafta iz Rusije u Europu uglavnom dolazi tankerima i preko luka...dakle, teoretski, kratkoročno, u svijetu bi se mogao pronaći drugi dobavljač...Situacija s plinom je drugačija iako u apsolutnim iznosima ta cifra je više nego duplo manja nego kod sirove nafte...

VL
IB
iva.begovic
08:49 09.03.2022.

rat je užasan to znamo i bez fotografija. Čitajući strane medije primjećujem da ne objavljuju toliko fotografija ratnih strahota kao naši. I nije da je to pitanje pouzdanosti i autentičnosti koje uz današnje tehnologije upitno nego jednostano NIJE POTREBNO Znamoo da je rat užasan, znamo da ljudi plaču, naročito majke i djeca. Sve što nas zanima jest kada će svijet i zaraćene strane učiniti potez prema miru tj. deeskalaciji sukoba. Taman se ponadamo da će doći do dogovora, a Poljaci objave da šalju avione. Taman se poveselimo izrealskom posredništvu, držimo figu, molimo Boga, a USA zatraži embargo na uvoz energenata u EU. Koliko ljudima treba da progledaju koliko zla ta velesila nanosi.

VL
Avatar kozorog
kozorog
12:35 09.03.2022.

o američkim biolaboratorijima po ukrajini ne izvještava niti jedan zapadni medij. to govori nešto. sve objave vezane uz ukrajince imaju lice, ime, čime se postiže snažan efekt, ti pamtiš lice, ime osobe, postane ti bliska. s druge strane ruse se portretira kao ratne zločince, putin ovo, putin ono. a izrazi su posebno zanimljivi. sjećate se američkih akcija, ne, bilo ih je dosta, svake godine ih ima. od njihovog oružja stradavaju ljudi, oni su kolateralne žrtve, šteta. talibani, 'rusi', ubijaju. pazite razliku u definiranju smrti, stradao - ubijen... nakon američkog razaranja sirijske raqqe nije ostao kamen na kamenu, to mediji ne prikazuju, al eto rusima i sirijcima spočitavaju barbarsko rušenje alepa... neki pamte američke tenkove na arheološkom nalazištu u iraku, prostoru mitske babilonske kule. nakon ovog sukoba prestaje potreba za medijima. svatko od nas je medij i novinar.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
17:30 09.03.2022.

Ove lazi su kud i kamo zesce cak i od mnogih korona-bajki...

VL
Avatar Fiume
Fiume
11:40 09.03.2022.

Sve točno.

VL
Avatar Cantor
Cantor
06:55 09.03.2022.

Opametili se Poljaci. Rekli hoćete avione, nema problema. Evo Vam. I amerikanci ostali iznenađeni jer su ih ovi iznenadili time što su ih Poljaci istjerali na čistac. Lako je tuđim k***m po trnju mlatiti i gurati ove koji su u prvoj liniji hajde samo naprijed....

VL
ST
stefj
12:58 09.03.2022.

Ruska propaganda sve više liči onoj hladnoratovskoj. Kako sve više država svijeta osuđuje Rusiju, tako Rusi idu sve dalje u traženju izgovora. Za domaću javnost su to nacisti i ugroženi Rusi, za svjetsku je to nuklearno i biološko oružje, još će na kraju naći da Ukrajinci skrivaju svemirce, te da je postojala opasnost transfera vanzemaljskog znanja što bi predstavljalo ugrozu za Rusiju... Ovdje, naravno, najviše stradava Ukrajina, stradavaju i EU i Amerika (više EU), no Rusija drastično tone, možda će i nastati ponovo carstvo, ali će građani biti teška sirotinja, ko nekad...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.