Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borbeni avion

FOTO MORH: Hrvatska je službeno od Francuske preuzela šesti Rafale

rafale
Foto: MORH
1/3
24.02.2024.
u 00:05

"Rafale će letjeti nebom i na obljetnicu Bljeska i na Dan državnosti i na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!", napomenuli su ranije iz HDZ-a

Ministarstvo obrane objavilo je na platformi X kako je u hrvatskom vlasništvu prvih šest aviona Rafale. "Republika Hrvatska službeno je od Francuske Republike preuzela šesti višenamjenski borbeni avion Rafale i tako je u hrvatskom vlasništvu prvih šest aviona", istaknuo je MORH.

Podsjetimo, u siječnju je ministar Ivan Anušić objavio da je peti višenamjenski borbeni avion Rafale službeno postao dio Hrvatske vojske. Na društvenim mrežama tada se oglasio i HDZ koji je podsjetio da će eskadrila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brojati 12 višenamjenskih borbenih aviona 4.5+ generacije. 

"Rafale će letjeti nebom i na obljetnicu Bljeska i na Dan državnosti i na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!", napomenuli su.

 

 

Komentara 35

JU
JurekJuric
06:09 24.02.2024.

Počeli su ljevičarski botovi odrađivati posao...Bit će parizera....

DU
Deleted user
10:56 24.02.2024.

Kada prodaš medije nekom tko je vršio agresiju na tvoju državu, onda i dobiješ jaku puno botova koji vole da komentarišu.

DU
Deleted user
07:19 24.02.2024.

Jel adeze napomenuo da ce letjeti u cast oslobadanja Knina ili mu je Pupi naredio da lete u cast povlacenja djevojcice sa bradom iz kolone i zgazenih zrtava srpskog traktorsko-tenkovskog bijega? Pitam za frenda. Hvala na 2. zutom kartonu, a vjerojatno i blokadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije