Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKA
Povratak na članak

Moćnici su upropastili radna mjesta pa neka sada odgovaraju

U dvije tvrtke nestalo je više od milijardu kuna, a od 1000 radnih mjesta ostala je trećina…

Komentari 29

MA
marko53
20:17 16.06.2011.

Pitajte KUM-a zasto je propala KIO.KUM-sve zna.Pa bio je za dva mandata predsjednik. Zna sve o Podravci a o svom KIO. nista. Tu nesto smrdi u zemlji antifasita.

VL
BC
BCA
12:14 17.06.2011.

E, za ovo bi mogli lako iskopati Mesića! On je tamo bio frigan i pečen. Osam godina bavio sam se komercijalom u keramici, pa i naslušao njegovog utjecaja na KIO. Znao sam da će njegovim odlaskom KIO krepati a evo, obistinilo se!

VL
CH
chemica
13:24 15.06.2011.

Sigurno je samo da lopovi NISU iz SDP-a jer bi već bili javno prozvani u Saboru pa makar samo prošli portu kako bi kupili paket pločica za kupaonicu.

VL
MI
milkovve
13:38 15.06.2011.

Chemika ajde ne seri više po ovim portalima. Svi znamo da ti komentare daješ iz sjedišta SDP. HDZ-ovci kradu ali bogme i Sinjani iz SDP-a. Od onog ser_nje Milančeta, Čovića, Kotromanović. Svi Sinjani i svi SDP-ovi LOPOVI.

VL
CH
chemica
14:05 15.06.2011.

Na ovako pristojan post je teško ne odgovoriti. Da, SDP-ovci iz Sinja su sigurno krali u Virovitici u kojoj je na vlasti HDZ. Zato je ta Virovitičko-podravska i jedna od najsiromašnijih šupljanija. Pardon, Županija. Tamo gdje prođe HDZ, trava nee raste. Kada se pojavi članak o kriminalu u Zagrebu, onda možemo po SDP-ovcima. Ovdje su krali HDZ-ovci, samo da još jednom naglasim. Uzgred rečeno, molio bih lijepo da se pronađe bar jedan moj post gdje branim OSUĐENE SDP-ovske kriminalce. Za mene je lopov lopov, ma iz koje stranke ili partije bio. Vi maloumni ih pak dijelite na \"naše\" i \"vaše\".

VL
OB
-obrisani-
14:24 15.06.2011.

A dali su i katolici krali?

VL
MI
milkovve
14:28 15.06.2011.

Članak iz business.hr od 08.srpnja 2010. (1) \"Uz vojnu mirovinu Kotromanović iz KIO-a mjesečno \'izvlačio\' 15.000 kn Radi izgradnje poslovne zgrade u Zagrebu, KIO Keramika osnovala je tvrtku Urbaniko i za predsjednika Uprave angažirala generala Antu Kotromanovića. Kako ne bibi morao zamrzavati mirovinu, Kotromanović nije zasnovao radni odnos, ali mu je Krmpotić svakog mjeseca uplaćivao 15.000 kuna naknade. Dodijelio mu je službeni automobil passat za čiji je najam tvrtki A-jedan-rent u vlasništvu Milana Lučića mjesečno plaćao 22.000 kuna, službeni mobitel na koji je trošio otprilike tisuću kuna i kreditnu karticu kojom je plaćao druge troškove.

VL
MI
milkovve
14:29 15.06.2011.

Članak iz business.hr od 08. srpnja 2010. (2) \"Kako nisam ništa posebno radio, Krmpotićev i moj zajednički prijatelj pitao me bih li se angažirao za potrebe KIO Keramike, jer poznajem mnogo ljudi i mogao bih im pomoći. Iskoristio sam tata poznanstva i organizirao prezentacije, nudio poduzetnicima asortiman pločica KIO-a, svaki dan sam bio na zgradi i pratio kako se izgrađuje\", pojašnjava nam Kotromanović za kojega u KIO-u kažu kako ih je mjesečno stajao više od 45.000 kuna. \"Sada nam prodaje poštenje u Saboru, a varao je državu primajući mirovinu i plaću, što se u KIO-u nije smjelo ni znati\", govore ogorčeni radnici. Spominju i kako su se zgražavali kada je Kotromanović posjet Anti Gotovini u Haagu također platio karticom KIO-a, iako nije bio zaposlenik tvrtke. Broj mobitela blokirao mu je tek stečajni upravitelj.\"

VL
MI
milkovve
14:33 15.06.2011.

Ponovno pi chemica ponavljam svi znamo da su tvoji komentari čista propaganda SDP-a. Ako želite vlast bar pokušajte manje krasti od ovog lopovskog HDZ-a. I da ako po \"moje\" smatraš nesretne i opljačkane radnike KIO-a onda si u pravu jer ovaj SDP-ovac i Sinjanin Kotromanović tvoj svakako jest.

VL
TV
tvrdi
14:34 15.06.2011.

OLD COCK Ne da su krali nego i dalje kradu i to su ti oni u prvom i drugom ešalonu do oltara. Znam puno takvih.

VL
TV
tvrdi
14:36 15.06.2011.

Zar i ti crni Kotromanoviću. E alal ti vera rekli bi neki. U kampanji se pohvali postignutim.

VL
CH
chemica
15:22 15.06.2011.

Ja SDP-ovac? Ajme. Otkad to SDP-ovci glasaju za HDZ? Želim da vam se svima skupa ta vaša domoljubno-katolička džamahirija sruši na glavu, a za to je najbolja garancija HDZ na vlasti. Eto, zato je to \"moja\" opcija. Jednostavno, morate biti gladni kako biste opet postali normalni. To će vam biti najbolja \"terapija\". Stradat ćemo i mi koji nismo sanjali ovakvu, bolesnu Hrvatsku, ali vama, kojima su za sve krivi \"komunisti\", će ipak biti puno, puno gore. Nit imate pameti, nit imate škola, nit imate budućnosti. Sluge i kmetovi. Imate li još neki novinski članak koji \"dokazuje\" krivnju \"komunista\"? Ajme maloumnika...IQ ispodprosječan, ali je zato bahatost poskočila u nebesa. Kao što rekoh, glad i neimaština budu i to \"sredili\".

VL
MI
milkovve
15:54 15.06.2011.

Mislim da bi Kotromanović bio dobar ministar obrane. Čovjek se je dokazao i kao izrazito sposoban poslovni čovjek što se vidi iz priloženog teksta dolje. Mislim da su mu radnici KIO-a \"dužni do groba\" jer da nije Kotromanovića sada ne bi uživali na Zavodu za zapošljavanje ne radeći ništa nego bi morali raditi i od toga rada školovati djecu, ljetovati na moru, graditi kuću... ali na sreću svega toga ih je oslobodio ovaj SDP-ov \"hrvatski general\".

VL
Avatar ciril
ciril
19:32 15.06.2011.

Kod nas nisu svi lopovi. Ima i onih koji su posteni silom prilika. Oni nisu imali priliku ukrasti pa su ostali posteni ali zato i najvise zavide onima sto kradu. Vjerujte mi i ja bih krao kad bi mogao. Jedino nisam zavidan ali na tome radim da i to postanem. Lijep pozdrav.

VL
MA
maraosta
20:44 15.06.2011.

Često sam se pitao kako kako grđanin Republike Hrvatske,koji se borio za suverenu Hrvatsku državu može bit za europsku uniju.Na kraju sam svatio da su jedan dobar dio njh ,a posebno oni koji obnašaju javnu službu u stvari korumpirani kriminalci.

VL
VO
Vorosmart
22:00 15.06.2011.

Dobro im je Roks odbrusio.ZNA SE,krivi su komunjare.

VL
BI
Bisera
01:29 16.06.2011.

j... se njima za nas ali nama ne za njih biće biće

VL
BI
Bisera
01:30 16.06.2011.

nisu katolici došao BUDA PA POKRA

VL
KR
krka
15:17 16.06.2011.

Ak se dobro sjećam, to je atar od Burduša koji je i on pomagal, valjda parama Albanske mafije, su pajdaši, se razme. Nekaj je puklo, valjda si je Seljmini vrnul lovu koju je potrošil na kampanju na izborima.He, he, jošoš i ćerka da proda cementaru u Našicama koju im je poklonil pokojni Tuđman....

VL
Avatar ex osa
ex osa
15:38 16.06.2011.

ma zar je moguće da se takvo našto dogodi u Lijepj Našoj.............IMAMO HRVATSKU ...........ne tako davno reče čovjek stisnutih, visoko podignutih šaka a koji ju je i stvorio i od nje politika napravi El Dorado za kriminal

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.