Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Vjerovali su da će knjiga zaustaviti metak. Muškarac je sada mrtav

Monalisa Perez i Pedro Ruiz III.
Foto: Screenshot Youtube
29.06.2017.
u 12:40

Monalisa je u svog dečka pucala iz pištolja tipa Desert Eagle, koji se smatra jednim od najsnažnijih poluautomatskih pištolja na svijetu

Htjeli su postati zvijezde YouTubea. On je završio mrtav, a ona optužena za ubojstvo svog dečka. Pedro Ruiz III. (22) i njegova trudna djevojka Monalisa Perez (19) iz Minnesote u SAD-u htjeli su snimiti "jedan od najopasnijih videa svih vremena", no pokušaj je završio tragedijom.

Kako piše Star Tribune, Monalisa je pucala iz pištolja u enciklopediju tvrdih korica koju je Pedro držao ispred svojih prsa kako bi vidjeli hoće li metak proći. Pedro nije preživio ovaj pokušaj. Tragedija se dogodila u ponedjeljak navečer po lokalnom vremenu u Halstadu.

– Ja i Pedro vjerojatno ćemo snimiti jedan od najopasnijih videa ikad. To je njegova ideja, ne moja – napisala je Monalisa na Twitteru samo nekoliko sati prije pucnjave.

Monalisa je u svog dečka pucala iz pištolja tipa Desert Eagle, koji se smatra jednim od najsnažnijih poluautomatskih pištolja na svijetu. Djevojka se javila u sud videolinkom iz zatvora u srijedu. Dala je 7000 dolara jamčevine te je puštena isti dan.

Monalisina tetka rekla je kako njihova obitelj podupire djevojku.

– To je tragična nesreća. Ona mora živjeti s tim. To je najgora kazna koju može dobiti. Trudna je s njihovim drugim djetetom – komentirala je Lisa Primeau.

Komentara 11

ME
Menjik
13:00 29.06.2017.

Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni.

Avatar Apsalar
Apsalar
13:33 29.06.2017.

Knjiga ustvari MOŽE zaustaviti metak. I ona najtanja. Ako se pročita. Ako je o balistici. I oružju. Ako je o fizici. Pa i da je o ljudskoj gluposti, zaustavila bi metak. Najgore su nepročitane knjige. One ostavljaju rupu u glavi.. Bez ispaljenog metka.

DU
Deleted user
13:18 29.06.2017.

Kako dobar nacin selekcije manje pametnih... to treba ozakoniti, samo na nacin da u isto vrijeme to rade. S jednom rukom drze knjigu oboje, a s drugom pucaju jedan u drugog. Oni koji pristaju na takve stvari ionako samo troše zrak, ne doprinose društvu ni čovječanstvu!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije