Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
originalna ideja

Mladić postao hit na internetu. Na ruku istetovirao Covid potvrdu: 'Svi su ostali u čudu'

tetovaža
Gabriele Pellerone/Instagram
28.11.2021.
u 11:41

Iako su svi navikli mladića vidjeti s tetovažom, bili su prilično začuđeni

Student Andrea Colonnetta (22) živi u Kalabriji. U dogovoru sa svojim tattoo majstorom na ruci si je istetovirao QR kod COVID potvrde i još u kolovozu njegove fotografije i snimke postali su hit na društvenim mrežama. Tetovaža se nalazi na unutarnjem dijelu lijeve ruke. Iako su svi navikli mladića vidjeti s tetovažom, bili su prilično začuđeni. Ideja da se tetovira rodila se u razgovoru s njegovom majstorom Gabrieleom Pelleroneom. 

“Ideja se rodila nakon razgovora s Gabrieleom. To je bila jedna nesumnjivo najoriginalnija stvar koju sam napravio, volim se isticati", kazao je mladić za Corriere della Calabria. "Kod kuće su bili malo zaprepašteni iako imam druge tetovaže", dodao je. 

Mladić je inače primio obje doze cjepiva. Ljetos su društvenim mrežama kružile snimke na kojima Andrea pokazuje da tetovaža "prolazi" kao potvrda.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
vidum
12:23 28.11.2021.

Konačno imamo dokaz o pameti cijepljenih. (duplom dozom)

MI
mirkec68
13:58 28.11.2021.

daj zabri kolko moras glup bit🤣🤣🤣 mee mee

NN
novo nenormalni
12:33 28.11.2021.

super ideja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije