Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezna vožnja

Mladić neoprezno vozio pa sletio u more

potonuo auto (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/3
14.04.2010.
u 10:46

Vozač je izletio iz oštrog zavoja zbog prebrze vožnje i skliske ceste te zadnjim dijelom automobila upao u more.

Zbog neoprezne je vožnje 29-godišnji Zadranin u srijedu oko 7.55 sati sletio automobilom u more. Nažalost, ovakve prometne nezgode u Zadru nisu rijetkost, a ova se dogodila na Trpimirovoj obali u blizini staračkog doma, odnosno na zavoju koji je do sada bio koban za mnoge vozače. Ovaj je put vozač donekle imao sreće jer mu automobil nije cijeli završio u moru.

Neprimjerena brzina

Iz policije su izvijestili da je 29-godišnji vozač, upravljajući VW polom pulskih oznaka, zbog brzine neprimjerene uvjetima na kolniku izgubio nadzor izlazeći iz oštrog lijevog zavoja. Zbog toga se vozilom zarotirao 180 stupnjeva te je stražnji dio vozila "parkirao" u more.

Vozač je bio sam, nije se ozlijedio, a alkotestom je utvrđeno da nije vozio pod utjecajem alkohola. Dobio je optužni prijedlog. Podsjetimo, Trpimirova obala odavno je crna točka jer je ta dionica jednosmjerne ceste gotovo uvijek mokra i skliska, posebno ujutro i navečer.

Valovi zapljuskuju obalu

Taj je dio obale nizak, a valovi koje stvaraju katamarani i trajekti zapljuskuju prometnicu.

Ključne riječi

Komentara 13

AN
AnaB1982
11:27 14.04.2010.

potonuo je na dno mora, a onda isplivao i prednjim kotačima se popeo na cestu... još malo pa će sam izać i nastavit vozit :)

BR
bracera
10:59 14.04.2010.

Je, baš je \"potnonuo\", a i jedva se vidi kako je na dnu mora... Jel ovo napisao novinar koji je završio fakultet? Hrrrkkkk, PLJUC!

BA
bazzaretta
20:15 14.04.2010.

I gdje je ograda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije