Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epilog napada

Mladić dobio 30 dana zatvora uvjetno za prijetnje satarom

credo banka (1)
Ivica Galović/PIXSELL
23.02.2011.
u 11:59

On je, naime, u ponedjeljak navečer na jednom parkiralištu u Novigradu, pod utjecajem alkohola verbalno napao 23-godišnjaka iz Novigrada, vrijeđao ga i prijetio mu.

Mladić iz Buja (28) priveden je na Prekršajni sud u Umagu gdje mu je izrečena uvjetna kazna zatvora od 30 dana, kao i zaštitna mjera oduzimanja noževa, brusa i sjekire.

On je, naime, u ponedjeljak navečer na jednom parkiralištu u Novigradu pod utjecajem alkohola verbalno napao 23-godišnjaka iz Novigrada, vrijeđao ga i prijetio mu. Uplašen, 23-godišnjak se zaključao u svoj automobil, a počinitelj je tada iz svog automobila izvadio košaru s nekoliko noževa, satarom i sjekirom, stao pred 28-godišnjakov automobil, te mašući satarom prijetio da će ga ubiti.

Komentara 3

Avatar tovar
tovar
14:03 25.02.2011.

Ja bi mu odmah na licu mjesta dršku od sjekire turio u guzicu, reda radi, a i terapijski djeluje.

LI
liliZG
12:31 23.02.2011.

........pa da , samo mu je prijetio satarom, ništa više, .....pričekat ćemo dok nekog satarom ne satre....................

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
20:17 23.02.2011.

Da je nekog satro,danas bi bio slobodan jer ipak radi se o sinu hrvatskog poduzetnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije