Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pošiljka nađena carinskim pregledom

Mladić (26) zaradio kaznenu prijavu: Putem interneta naručio lažne novčanice eura

Euro - nova službena valuta u Republici Hrvatskoj
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
12.10.2023.
u 21:01

Prilikom pretrage doma pronađena je 41 lažna novčanica u apoenu od 20 eura

Zbog sumnje da je krivotvorio novčanice, porečka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je u četvrtak istarska policija. 

Prema podacima policije, muškarca se sumnjiči da je putem internetske stranice, koja je građanima poznata za narudžbu različitih proizvoda, naručio lažne novčanice eura.

VEZANI ČLANCI:

Njegova pošiljka izdvojena je prilikom carinskog pregleda te su porečki policajci zajedno s policajcima Službe organiziranog kriminaliteta Sektora kriminalističke policije, temeljem naloga nadležnog suda, 11. listopada obavili pretragu doma u okolici Poreča.

Prilikom pretrage pronašli su 41 lažnu novčanicu u apoenu od 20 eura te je protiv osumnjičenog podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

VIDEO Trenutak stravičnog sudara u Sloveniji: Vozačica skrenula u krivi smjer, na nju naletjelo drugo vozilo

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
10:34 13.10.2023.

Mamlaz naručio na svoje ime i točnu adresu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije