Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI PRIJAVA

Mladić (20) osumnjičen da je krivotvorio novac

Novac
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
02.07.2019.
u 11:06

Sumnja se kako je mladić  početkom travnja u trgovini u Martijancu prilikom kupnje alkoholnih pića pokušao staviti u opticaj krivotvorenu novčanicu u apoenu od tisuću kuna.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Zagreba osumnjičenim da je krivotvorio novac, doznaje se u utorak iz varaždinske policije.

Sumnja se kako je mladić  početkom travnja u trgovini u Martijancu prilikom kupnje alkoholnih pića pokušao staviti u opticaj krivotvorenu novčanicu u apoenu od tisuću kuna. U tome nije uspio jer je prodavačica posumnjala da je riječ o krivotvorenoj novčanici te mu je istu vratila.

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u priopćenju policije.

Komentara 2

Avatar Croatino
Croatino
11:21 02.07.2019.

Kazniti i zbog manjka inteligencije. Zeli kupiti alkohol sa novčanicom od 1000 kuna a vjerojatno svak u selu zna da nema novaca. Pametan decko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije