Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bakić

Mladi vozač sa 2,03 promila alkohola sletio BMW-om s ceste

sletio s ceste
Maja Šantoši/PIXSELL
28.10.2010.
u 10:41

Susjedi, koji su mladiću prvi priskočili u pomoć, tvrde da nije mogao stajati na nogama, a policija je utvrdila da je vozio iako mu je ranije izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima.

SLATINA – U prigradskom naselju Bakiću sinoć oko 22 sata pijani mladi vozač I. Š. (20) upravljao je osobnim automobilom BMW osječkih registracijskih oznaka Ulicom bana Jelačića. Na ravnu je dijelu ceste desnim kotačima zahvatio rubnik, sletio s ceste i udario u metalni stup ograde na mjesnom nogometnom igralištu gdje se  automobil i zaustavio.

Susjedi, koji su mladiću prvi priskočili u pomoć, tvrde da vozač nije mogao stajati na nogama od pijanstva, a policija je utvrdila da je I. Š., iako mu je ranije bila izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima, vozio automobil pod utjecajem 2,03 promila alkohola.

Policija je protiv mladića, koji u nesreći nije ozlijeđen, podnijela kaznenu prijavu i optužni prijedlog.

Komentara 6

OB
-obrisani-
22:03 28.10.2010.

Mladi vozač sa 2,03 promila alkohola sletio BMW-om s ceste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ma vazno je ... da je bio BMW.... ostalo nije uopce bitno... a da je bio u pitanju fico, ni u ... crnoj kronici bilo ne bi

PI
pipica
00:18 29.10.2010.

jadan BMW da mi je samo znati koliko mu je konja povređeno,,,,,,,,,,,,,,ja bi reko samo jedan....

BA
BandaZG
12:48 28.10.2010.

Po autu mu se vidi da je zaljubljenik u brzinu i čašicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije