Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turisti iz Slovačke

Mladi Slovaci divljali gliserom na Hvaru, pa istukli iznajmljivača i napali policajce

Zadar: Pomorska policija održava red na moru i kažnjava pomorske prijestupnike
Sime Zelic/PIXSELL
05.06.2023.
u 16:12

U subotu nešto prije 16 sati u Starom gradu na Hvaru došlo je do incidenta s mladim slovačkim turistima.

Nakon što su iznajmili brod kod muškarca (56) glisirali su nedaleko od obale. Iznajmljivač ih je nakon toga pozvao da uplove i vrate brod. No oni su se počeli raspravljati oko novca za najam, te je 34-godišnji Slovak udario iznajmljivača. Nakon toga je iznajmljivač počeo bježati, a za njim je krenulo još dvoje Slovaka.

Turisti su na kraju napali i iznajmljivača broda, te još dvoje ljudi. Na teren je izašla policija, a mladim Slovacima to nije bilo dovoljno pa su odbili suradnju. Unatoč naređenju policajaca da prestanu s remećenjem javnog reda i mira 29-godišnji Slovak odgurnuo je policajca koji je pao na pod

VEZANI ČLANCI 

Policija je nakon toga primijenila sredstva prisile, te privela 25-godišnjakinja i 34-godišnjaka. No tijekom privođenja ovaj stariji je vrijeđao policajku i govorio joj pogrdne riječi. Mlađi je Slovak tijekom privođenja udario još jednog policajca, nogom u prsa. A obojica su nastavili s incidentima i u službenim prostorijama policije. 

VIDEO Vozač gradskog prijevoza se izgubio, putnici mu objašnjavali na engleskom

 

Komentara 5

Avatar kenshi
kenshi
22:13 05.06.2023.

Turizam je terorizam!

Avatar Cohen
Cohen
16:20 05.06.2023.

Nevjerojatno! Jesu li ih testirali na droge? Najstrožu kaznu.

FO
forfun
18:07 05.06.2023.

Ponekad požalim što nemamo onu staru policiju-miliciju. Oni bi takve preodgojili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije