Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv Aidsa

Mladi ideesovci dijelili kondome s natpisom "No AIDS, yes IDS"

ids (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
01.12.2010.
u 13:52

Klub mladih IDS-obilježio je danas u Puli svjetski Dan borbe protiv side poznatim sloganom koji je ova stranka smislila još prije 11 godina.

Klub mladih IDS-obilježio je danas u Puli svjetski Dan borbe protiv side poznatim sloganom koji je ova stranka smislila još prije 11 godina. "No AIDS, yes IDS" slogan je koji je danas bio tiskan na oko 2000 kutijica kondoma koje su mladi podijelili u nekoliko istarskih gradova.

Upozorili su na zabrinjavajuće brojke koje sida ispisuje u svijetu, ali i u Hrvatskoj. Podsjetili su i na činjenicu da 50 posto srednjoškolaca drži da je upravo njihova generacija spremna za seksualne odnose, ali da država malo poduzima kako bi se u sustavu obrazovanja mladi educirali o svemu što nosi (ne)siguran seks.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar dovidovic
dovidovic
14:43 01.12.2010.

IDS je odvratan skoro koliko i AIDS

SQ
squalus
17:30 01.12.2010.

Zašto ste me izbrisali? Pa IDS je u Istri sigurno veća pošast od AIDS-a. A ja sam ih stavio u jendkost. Oprostite, imate pravo. IDS je puno veće zlo što se Istre tiče.

M1
marin_11
19:50 01.12.2010.

Ove 3 izgubljene face i kondomi koje dijele ilustriraju o kakvoj se jadnoj stranci radi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije