Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomogli im

Mladi HDSSB-a čistili snijeg pred kućama starijih osoba

mladi hdssb
Miroslav Flego/VLM
15.03.2013.
u 13:02

U akciji nas je četvero i do sada smo očistili snijeg ispred 30-tak kuća, a jedan bakica nas je zamolila da joj očistimo i malo dvorišta kako bi mogla do drvarnice i nahraniti piliće, kazali su mladi

Mladež HDSSB-a Rokovci-Andrijaševci provela je danas akciju čišćenja snijega pred kućama starijih domaćinstava ova dva mjesta jer snijeg koji pada od sinoć u istočnoj Slavoniji, donio je i puno problema ne samo vozačima. 

Mnoga domaćinstva u kojima su starije osobe nisu mogla izaći iz kuća zbog napadanog snijega, a nemoćni su sami očistiti pred svojim kućama i zato su mladi iz HDSSB-a priskočili u pomoć svojim sugrađanima starije životne dobi. - U akciji nas je četvero i do sada smo očistili snijeg ispred 30-tak kuća, a jedan bakica nas je zamolila da joj očistimo i malo dvorišta kako bi mogla do drvarnice i nahraniti piliće. Ako snijeg i dalje bude padao, bit će nas još više i sve ćemo očistiti samo neka nas pozovu - kaže Josip Krznarić jedan od sudionika akcije Mladeži HDSSB-a.

>>Slavica Jelinić nova predsjednica vukovarskog HDSSB-a

Ključne riječi

Komentara 17

PB
pametni bloger
13:38 15.03.2013.

bome ste se brzo organizirali, bravo mladi, tako se to radi :)

CA
cadis1
13:41 15.03.2013.

Svaka Časti Mladima HDSSB-a!

MS
mind_st
16:12 15.03.2013.

Svaka čast mladi HDSSB-a, jedini Mladi koji izađu u susret građanima kada im je pomoć potrebna! Samo naprijed!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije