Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijelili flastere

Mladež HDZ-a Milanoviću zbog truda uručila 'pohvalnicu'

mladež (1)
Foto: ''
1/3
19.09.2013.
u 13:37

Osim 'pohvalnice' premijeru, članovi Mladeži u današnjoj su akciji i svim ministrima podijelili flastere kao simbol njihovog poslušništva Milanoviću

Članovi Mladeži hrvatske demokratske zajednice jutros su prije sjednice Vlade udijelili "pohvalnicu" premijeru Zoranu Milanoviću "zbog iznimnog truda uloženog u sankcioniranje RH od strane Europske komisije, ugrožavanje gradnje pelješkog mosta, izolacije RH izvan Schengena te ustrajnog štićenja udbaša".

– Nevjerojatna je brzina kojom je premijer Milanović, zbog vlastitog egocentrizma i zaštite komunističkih zločinaca uveo Hrvatsku u izolaciju. Iracionalnim inzistiranjem na "lex Perković" nanio je nepopravljivu štetu ugledu RH, a pred vratima su nam i novčane sankcije. Stoga ga pozivamo da preuzme odgovornost i podnese ostavku! Kako bi, napokon, pomogao Hrvatskoj i njenim građanima – poručuju iz mladeži HDZ-a.

Smatraju i da izravnu političku odgovornost "ex lege" trebaju snositi i svi ostali koji sudjeluju u kreiranju vanjske politike RH. A to su, po Ustavu i zakonima, predsjednik RH Ivo Josipović te ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

Osim "pohvalnice" premijeru, članovi Mladeži u današnjoj su akciji i svim ministrima podijelili flastere kao simbol njihova poslušništva Milanoviću.

>> Milanović: Evo teme za tabloide! Pusić: Zašto si ih upozorio?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije