Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinske Toplice

Mladenkin otac svećenika pogodio rižom, mladenka to opovrgava

Svećenik
Foto: Thinkstock
21.08.2018.
u 09:48

Povod napadu bio je to što župnik dan ranije nije dopustio bacanje riže i konfeta na svadbi, a napadač je, po svemu sudeći, bio – mladenkin otac

Župnika u Varaždinskim Toplicama jedan je mještanin pogodio paketom riže u glavu. Prema pisanju portala evarazdin, incident se dogodio u nedjelju prije svete mise u sakristiji župne crkve.

Protiv napadača na župnika Stjepana Mostečaka podnesena je kaznena prijava, a policija utvrđuje okolnosti napada.

Župnik je za portal potvrdio da je bio žrtva, no nije želio komentirati događaj. Povod je napadu bilo to što župnik dan prije nije dopustio bacanje riže i konfeta na svadbi, a napadač je, po svemu sudeći, bio – mladenkin otac.

Portalu se, naime, javila mladenka koja tvrdi da je došlo samo do verbalnog sukoba između svećenika i njezina oca, no da nije bilo napada rižom.

– Konfeti su bacani izvan područja crkve, ali svećenik nas je zbog toga svejedno javno prozvao s oltara – rekla je mladenka.

Komentara 30

DO
dom7
10:17 21.08.2018.

Vjenčavaju se u crkvi i onda se posipaju rižom za sreću....Pa tko je tu lud ili Bog donosi sreću ili riža....Ljudi ne vjerujte u rižu.......

DU
Deleted user
11:22 21.08.2018.

ma to sa rižom su obična holivudska preseravanja, ako se vjenčaš u crkvi to znači prihvatiti običaj crkve, ako to nemožeš imaš matičara, poslije se zasipavaj s čime god želiš

DO
dotoresa
11:32 21.08.2018.

Ma šta VI RADITE U CRKVI??Zašto se vjenčavate u Crkvi kad ste bezbožnici koji ne poštuju ni misto ni svećenika ni vjernike. Pretolerantna je Crkva u Hrvata i to mora prestati. Tribali ste se vjenčat tamo di bi vam Bajaga piva.Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije