Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari grijesi

Mladen Naletilić Tuta tražio i dobio odgodu početka suđenja

Mladen Naletilić Tuta (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
15.03.2013.
u 16:27

Tutin branitelj Željko Žganjer rekao je da je tek 8. ožujka preuzeo Tutinu obranu te se nije imao vremena upoznati sa spisom

Početak suđenja Mladenu Naletiliću Tuti, bivšem zapovjedniku Kažnjeničke bojne, optuženom za poticanje na ubojstvo i otmicu Roberta Nosića u Mostaru 1993., odgođeno je na zagrebačkom Županijskom sudu na zahtjev Tutine obrane.

Tutin branitelj Željko Žganjer kazao je da je tek 8. ožujka preuzeo Tutinu obranu te se nije imao vremena upoznati sa spisom.

Tuta je bio osuđen u Haagu zbog ratnog zločina nad civilima, a iz zatvora je pušten u veljači, nakon što je odslužio dvije trećine kazne.

>>Osuđeni zločinac Mladen Naletilić Tuta stigao u Split

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:33 15.03.2013.

I taj nazovi gospodin je previše koštao hrvatske porezne obveznike i hrvatsku državu, on to ničim nije zaslužio. Koliko radnog staža ima i u kojim firmama. Pljuc. Smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije