Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ demantira

Mladen Markač nije kandidat za ministra branitelja

Mladen Markač
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
21.02.2016.
u 21:25

Postoje neke informacije da bi Markaču navodno eventualno mogla biti zanimljiva uloga svojevrsnog savjetnika za braniteljska pitanja

Iako se na pojedinim portalima pojavila vijest da je novi kandidat za ministra branitelja general Mladen Markač, u HDZ-u su to demantirali. Markač, podsjetimo, nije prihvatio ni ponudu da bude na HDZ-ovoj koalicijskoj listi za Sabor na parlamentarnim izborima budući da je lošijeg zdravstvenog stanja. No postoje neke informacije da bi Markaču navodno eventualno mogla biti zanimljiva uloga svojevrsnog savjetnika za braniteljska pitanja. 

Iako je od smjene ministra Mije Crnoje prošlo tri tjedna, a u međuvremenu su se izvrtila imena raznih potencijalnih kandidata za njegovog nasljednika, još nema dogovora tko će on biti.

Prema informacijama iz HDZ-a, novi ministar branitelja mogao bi biti poznat na ovotjednoj sjednici Vlade

>>'Ime novog ministra branitelja sljedeći tjedan, doći će iz redova HDZ-a'

>>Ćorić: Mladen Karlić HDZ-ov je kandidat za ministra branitelja. Karlić: Nitko me nije kontaktirao

Komentara 16

Avatar Bruno
Bruno
01:08 22.02.2016.

Bit ce sigurno dobar ministar , koji god bude. Vi bi trebali malo o Vasem ministru Fredu Maticu i Bojanu Glavasevicu, sakrili bi ih ali ih ne mozeta sakriti..Danas je oobjavljena i cetvrta snimka - PEĐA MATIĆ – FRED: Di su ovi ustaše?! (...) Tu smo ih kokali!

4M
4mazge
12:50 22.02.2016.

Aj dobro kad nemate boljeg od Crnoje vratite ga!

OB
Objektivno...
07:33 22.02.2016.

Markač bi po meni trebao biti Ministar lovstva i lovnog turizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije