Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada ih je 13

Mladen Mađer napustio HSS i prešao u Bandićev klub

Mladen Mađer
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.01.2019.
u 11:54

Saborski zastupnik Mladen Mađer napustio je HSS i prešao u klub Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti

Bandićev saborski klub ima još jednog zastupnika. Naime, saborski zastupnik Mladen Mađer napustio je HSS i prešao u klub Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, objavio je danas HSS.

– Saborski zastupnik M. Madjer, koji je zamjenski zastupnik Stjepana Kožića, napustio je HSS i prelazi u Bandićev klub. Kako smo raspolagali s informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, predsjednik HSS-a Krešo Beljak slučaj je još proteklog tjedna prijavio USKOK-u. Iskreno se nadamo kako će neovisne državne institucije ovaj slučaj promptno istražiti te tako dokazati da za ovu državu još uvijek ima kakve-takve nade – objavili su iz HSS-a.

Nakon ovog prelaska, Bandićev klub sada ima 13 zastupnika.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je, nakon dodjele novih vozila Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba i dobrovoljnim vatrogasnim društvima, rekao da mu se, upravo kad je dolazio na primopredaju vatrogasnih vozila, "javio jedan budući saborski zastupnik".

Madjer je 13. zastupnik u Bandićevu klubu u kojem su i Milanka Opačić, Zvonko Ronko, Marija Puh, Darinko Dumbović, Kažimir Varda, Ivica Mišić, Željko Lacković, Ana Komparić Devčić, te četiri zastupnika manjina - mađarske Robert Jankovics, romske Veljko Kajtazi, albanske Ermina Lekaj Prljaskaj i češke Vladimir Bilek.

– Pokemoni, pokemoni, pokemoni – komentar je Siniše Hajdaša Dončića na prelazak Mađera kod Bandića, prenosi Media Servis.

>> Maras napadao taktiku Bandića i HDZ-a u zagrebačkoj Skupštini

Komentara 158

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:04 03.01.2019.

Ostade Kreso Bljak sam u neprijateljski okupiranoj stranci.

SL
Slivnjak
11:27 03.01.2019.

Na kraju će u HSS-u ostati samo kriminalci.

DI
dirižabl
11:09 03.01.2019.

Krešo Blaupunkt nekog prijavljuje za korupciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije