Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAJKS!

Mlada potjerala kuma nakon njegova govora: 'Znao sam da sam zaje***. Djeveruša je počela plakati'

Foto: Pixabay
1/2
10.08.2021.
u 12:55

Kum se pokušavao ispričati i na Facebook stranici svadbe, no jedini odgovor koji je dobio bile su uvrede mladine bake

Govor najboljeg kuma jedna je od najvažnijih stavki na mnogim svadbama, jer često služi za zabavljanje gostiju prije nego što na stol dođe hrana. Jedan kum naučio je na svojoj koži da je katkada bolje neke stvari uopće ne izgovoriti s obzirom na to da su ga zamolili da ode sa svadbe. 

Kako je ispričao za Mirror, proveo je jako puno vremena pripremajući govor, čak ga je učio napamet. Kako nije znao što reći o djeverušama jer ih osobno nije poznavao, priupitao je mladoženju koji mu je savjetovao da kaže nešto iz glave taj dan. 

Kad je došao taj dan, osjećao se pun samopouzdanja i sve je bilo dobro dok nije trebao nešto reći o djeverušama, pa se odlučio na to da bude duhovit. 

– Djeveruše, kratak sam s vremenom i ne poznajem vas pa bih samo želio reći da pet od vas šest izgledaju predivno... Odlučite među sobom koja ne izgleda tako – kazao je kum. No umjesto smijeha, nastala je tišina: – Znao sam da sam pošteno zaj****. 

Da situacija ispadne još i gora, jedna od djeveruša počela je plakati. 

– Nisam mislio ništa od toga. Govorio sam doslovce gluposti. Kad sam otišao ispričati se, shvatio sam da ta djeveruša nije toliko lijepa i da je znatno manje privlačna od ostalih djeveruša – objasnio je i dodao kako mu je prišla mlada i rekla da je najbolje da ode. S tim se složio i mladoženja. 

Kum se pokušavao ispričati i na Facebook stranici svadbe, no jedini odgovor koji je dobio bile su uvrede mladine bake. 

VIDEO: Hrana kao luksuz: Na jesen još skuplji kruh, meso, keksi...

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:21 10.08.2021.

Niti gdje, niti kada, niti tko. Hrvatsko novinarstvo.

Avatar Tombstone
Tombstone
14:37 10.08.2021.

Cijeli clanak kao i novine je "jajks"

US
uruk_sumer
14:34 10.08.2021.

JAJKS!??? Na kojem je to jeziku, balvani iz Večernjeg?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije