Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon uhićenja župana
Povratak na članak

Mito ili donacija? Zbog Posavca neki su spremni i na prosvjede

Grupa podrške Matiji Posavcu na Facebooku već broji 7200 članova, no USKOK je ustrajan: Bez obzira na sumu, riječ je o mitu

Komentari 52

RE
RedTree
00:19 14.09.2021.

Neka živi milijun općina, gradova i županija, od kojih većina nema smisla i u gubitku i druga najgora javna uprava na svijetu. Reforme ni čuti.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
23:42 13.09.2021.

Kad kradu naš onda je ok a kad kradu vaši onda je to lopovluk . Izreka “mi ili oni” ovako izgleda u praksi .

VL
Avatar smradmin
smradmin
23:53 13.09.2021.

Hrvatskom društvu od početka postojanja današnje Hrvatske doslovno je ugurano u sve šupljine "činjenica" da jedino oni iz HDZ-a mogu biti lopovi. Svaki onaj koji napravi nekakav lopovluk (političar ili druga javna osoba) a nije iz HDZ-a odmah se odd lopovluka abolira. Za mene osobno kao čovjeka koji poštuje postulate pravne države postoji samo jedna jedina kategorija koja je u sukobu sa zakonom - lopovluk. Bez obzira o kojoj vrsti i kojem omjeru se tu radilo. Dokle god se ne shvati, ili se namjerno sprijećava shvatiti, da je lopovluk lopovluk i da se u tom nesmije gledati stranački nego s općim društvenim prijezirom.Dotle će se vidjeti specifićan "cro paradox" - pravna država da i bezuvjetno je podupiremo - sve do trenutka kada proganja "njihove" a ne naše!

VL
MI
mica1111
06:03 14.09.2021.

A što je sa zapošljavanjem? To isto nema veze? Kako levičari uvijek za svoje nađu opravdanje!

VL
VA
vatreni24
23:23 13.09.2021.

To samo pokazuje koliko levih je uživalo i uživa u privilegijama, uhljebljenjima, pozicijama, ovisnosti od mafije u kojoj je posavec bio važan sudionik. Brojni od tih se boje izgubiti te privilegije, a naročito koji su dobivali milijunske poslove preko mita, korupcije, partijskih veza

VL
ST
stefj
01:08 14.09.2021.

Interesantno je koliko ti, nazovi lijevi, imaju podrške u medijima. Nema dana da ne izađe članak u kojima se opravdava ili umanjuje mito i korupcija, trgovanje utjecajem, a sve zato jer je tu u pitanju Posavec... Nešto slično imamo u Zagrebu, Tomašević da sravni grad sa zemljom, imao bi i dalje bezrezervnu podršku, bio bi mesija i dalje... Interesantna su ta dvostruka mjerila...

VL
MI
MisoDobrovic
08:34 14.09.2021.

Dobar čovek, drug i komunista....

VL
Avatar smradmin
smradmin
23:57 13.09.2021.

Da je Posavec iz HDZ-a mislim da se takvo pitanje uopće ne bi postavljalo. Bilo bi kristlano jasno - radi se o kropciji i mitu najgore vrste. Ovako treba prvo razmisliti da li je pišljivih deset tisuća kuna vrijedno nešto uopće pokretati.

VL
AT
ATG
06:24 14.09.2021.

Koliko su donirale one dvije za stvaranje radnog mjesta i pitanja na testiranju?

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:31 14.09.2021.

Strašno. Opravdavaju ovaj kriminal navodnom donacijom za izbornu kampanju. Prvo - i to je kazneno djelo. Drugo - to je jasno dokazana "kupnja" radnog mjesta odnosno "prodaja" utjecaja od strane Posavca. 'Bemti po logici tih mamlaza koji mu daju potporuru opravdano bi bilo opljačkati banku i novac dati dobrotvornoj organizaciji koju vodi netko iz tvoje bliže obitelji. Ma daj mrš' .....

VL
BU
burza
07:11 14.09.2021.

Ha ha sad kad nekog ulove u pekmezu po novom veli da je to donacija i nikom nista ima podrsku gradana

VL
ZV
Zvolen3
02:22 14.09.2021.

Stari moj zahebo si - priznaj ! Gotovo je ! Mafija to radi sa stilom! Ti si mali miš , ne znaš uzeti ponuđeno?

VL
DU
Deleted user
01:13 14.09.2021.

Cuj 7200 ljudi mu dali podrsku na FB.......Pa onda ako uracunamo onih 30% koji podrzavaju HDZ pa onda onih 20 % SDP i ostali.........Pa pola drzave nam podrzava lopvluk......E sad podrzavanje lopovluka,,,jel se i to racuna kao bolest i treba se ljecit kao oni homoseksulaci????

VL
DU
Deleted user
11:20 14.09.2021.

Ovaj nije samo župan nego i dobar glumac a iznad svega KORUMPIRAN! Svi su tamo progutali kak je on fin dečko a vidi ti pao je zbog 10000 kuna. Samo naivac možemisliti da je to prvi put. Donacija HAHAHA to je Čaćićeva teorija, da li je to onaj Čaćić koji je već bio u zatvoru? Kako mođe dijeliti drugima oprost i pročišćavati verbalno svoje protežiste a svi su isti ODVRATNO! Svaka čast USKOKU i želim im dalje uspjeha. Jedina stopa koja se kod političara priznaje je NULTA 0 stopa korumpiranosti.

VL
SA
sanikol
08:40 14.09.2021.

Posavec je priznao primanje novca kao mito i dao ostavku na mjesto župana, iz potpuno razumljivih razloga. Na taj način je izbjegao istražni zatvor i da bi se mogao vratiti u Sabor (koji bi bio neminovan jer bi da jee ostao na mjestu župana imao mogućnost ponoviti isto a to sud kažnjava istražnim zatvorom... Smatrao sam ga kao jednog od poštenih političara. Međutim, kada je izjavio da će se ponovno kandidirati za mjesto župana, sve je rekao o svojem karakteru. Kada bude suđenje, kladio bi se da će inzistirati na tome da je to bila donacije (što vjerojatno i jest a to znači da je zbog vlastitog interesa u istrazi vjerojatno lagao). Mislim da je sada od svojih birača napravio ovce za šišanje.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:13 14.09.2021.

Da se osnuje grupa na Facebooku za Ćaću imao bi podršku od min. 50.000 ljudi.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
09:00 14.09.2021.

????.radom i postenjem , drugovi jurisss, postoji li i jedan direktor poslovoda ili bilo sta drugo iz komunizma , a da nema drustveni stan , kucu vikendicu na moru i podeblju stednju u banci , pa puna je ostala i Ljubljanska i Beobanka , postene stednje , postenih drugova , koji su imali placu kao i cistacica u SOURu , zasto bi njihova djeca bila postenija , isti mentalni sklop isti nacin vladanja i iste ovce za sisanje

VL
ZG
Zeljko Grabar
08:33 14.09.2021.

U kakvom je stanju politicki moral govori upravo ova cinjenica da su neki gradjani spremni i demonstrirati za povratak politicara koji je i sam priznao da je uzeo mito i da je sudjelovao u namjestanju pri zaposljavanju. Ono kao mala stvar u svakidasnjem drp sistemu. Nadalje prodavanje magle da je korupcija samo dio HDZ-ove stranke jos je veca podvala upravo najveceg dijela kriminalaca, kako onih pretvorbenih tako i klasicnih sa lijevog krila politickog djelovanja, jer oni su od pocetka raspada bivse tvorevine nosioci najveceg dijela kriminala uz poviku "drzite lopova" dok su sami nesmetano krali, pljackali i krojili zivot najprije sebi a onda narodu. Pretvorbeni kriminalci SDP-a, HNS-a i drugih nazovi "narodnih" pokreta ljepeci etikete kriminalaca drugima. Zapoceli su to vec u Domovinskom ratu, smisljenim napadima na prvog predsjednika dr.Franje Tudjmana i ministra obrane Gojka Suska. Nazovi "narodni zvizdaci" bavili su se sa ustedjevinom Ankice Tudjman dok su lijevi maheri prodali INU, Plivu, kasirali u aferi Mercedes, punili svoje i partijske djepove u Linicevim financijskim konstrukcijama za spasavanje radnih mjesta koja nikad nisu spasena, a da ne govorimo o pljackama lokalnih serifa po zupanijama. Unistili su sve sto je vrijedilo ili se moglo unovciti, pohvatali sve konce takve hobotnice i sad narodu prodaju maglu na HTV-u i njihovim glasilima. Valjda sad narod vidi zasto su Hrvati likvidirali Bruna Busica i koliko su upravo za njih bile opasne njegove misli i poruke.

VL
MI
MisoDobrovic
08:18 14.09.2021.

"...da nije koruptivan..."...pa Bo* ga vidio....snimljen dok je primao mito i sve priznao...šro još treba...

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:16 14.09.2021.

Beti čime te Posavec zadužio?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.